Miksi ilma-vesilämpöpumppu kannattaa hankkia meiltä?

TM-testin voittanut Bosch ilma-vesilämpöpumppu ja tehokkuuden varmistava asennuksemme ovat varmasti järkevä investointi.

Mutta miksi olemme paras ratkaisu?

Helpotamme vertailutyötäsi kertomalla heti, mitkä ovat Bosch ilma-vesilämpöpumpun  ja LVI Kurikan asennuksen edut muihin ratkaisuihin verrattuna.

EDUT 1.
 Bosch Compress 7000i AW

1. Vertailun voittaja

 • viimeisin laaja testi vesi-ilmalämpöpumpuista (TM Rakennusmaailma 2015)
 • ilma-vesilämpöpumppu riittää suurenkin talon sekä käyttöveden lämmitykseen – useissa tapauksissa ainoaksi lämmönlähteeksi.

2. Paras takuu

 • LVI Kurikan kautta saat laitteelle 6 v täystakuu, jossa ei ole pienellä kirjoitettuja sopimusvaraumia.
 • Poikkeuksellisen laaja takuu – ei koske vain materiaaleja, vaan myös varaosia ja kattaa esim. km-korvaukset.
 • Kompressorilla (kallein osa) on peräti 10 vuoden täystakuu.

3. Ruotsissa valmistettu laatutuote

 • Bosch ilma-vesilämpöpumput valmistetaan Tranåsissa Ruotsissa – pohjoisiin olosuhteisiin.
 • Bosch on alansa suurin Euroopassa. Yrityksellä on yli 100 vuoden kokemus lämmittämisen ratkaisuista.

4. Tehokas, tyylikäs, hiljainen, ei kondenssivesiongelmaa (veden jäätyminen kasoiksi)

 • Vuosilämpökerroin SCOP 4,9 ja energiamerkintä A+++
 • Lisää eduista alempana. 

Tilaa maksuton kartoitus

Pyydä tarjous

EDUT 2.
LVI Kurikan asennus

1. Lämpömestari

 • Olemme Boschin kouluttama ja hyväksymä Lämpömestari-yritys. Tämä varmistaa, että teille valitaan tarpeenne mukaisesti juuri sopivan tehokas ja järkevimmän hintainen versio.
 • Pumppunne asennetaan tarkalleen Boschin ohjeiden mukaan ja säädetään täsmälleen oikein.
 • Jokaiselle talolle on tärkeä säätää asetukset oikein, jotta päästään optimaaliseen lämmöntuottoon.

2. Lämpöverkkojen erikoisosaaminen

 • Lämpöverkko- ja patteriremontit ovat vanhaa ydinosaamistamme, ja teemme niitä jatkuvasti.
 • Kun lämmitysjärjestelmä vaihdetaan tai sitä täydennetään, on aina erittäin tärkeää tarkistaa ensin lämpöverkkonne ja pattereidenne kunto sekä valmius lämmitysjärjestelmän muutokseen.
 • Kyse ei ole yksin vuotoriskin välttämisestä, vaan siitä, että saatte uudesta laitteesta odottamanne täyden hyödyn.
 • Laite kyllä tuottaa luvatun tehon, mutta se välity oikein taloonne, jos lämpöverkko ei ole kunnossa

3. Paikallinen yritys, uusi palvelukulttuuri

Olemme tuoneet LVI-alalle ja putkiremontteihin uudenlaista palvelukulttuuria, jossa asiakkaan tarve ja asuinmukavuus ovat etusijalla. Lähetämme kaikissa töissämme laskun vasta, kun työ on kokonaan valmis ja yhdessä hyväksytty. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen kupeessa Ylöjärvellä. Toimimme koko Pirkanmaalla. 

Pärjäämmekö hintakilpailussa?

Tarjoamamme kokonaisuus ei ole markkinoiden halvin kertainvestointina, mutta suurella todennäköisyydellä järkevin lajissaan.

Jos ajattelet ratkaisua esimerkiksi 10 vuoden päähän ja kriteereitäsi ovat paitsi pitkä toimintaikä, myös todellinen pitkän aikavälin kustannusteho ja käytön ongelmattomuus, pärjäämme takuuvarmasti myös edullisuuden mittarilla. 

Miten alkuun? Varaa maksuton asiantuntijakartoitus

Jos harkitset lämmitysjärjestelmänne uudistusta, suosittelemme vahvasti ammattilaisen tekemää kartoitusta ennen uuden laitteen hankintaa.  Parasta on, että se on sinulle helppoa ja maksutonta.

Voit varata lämpöverkkoammattilaisemme kartoituskäynnin veloituksetta. Saat tärkeää tietoa lämpöverkkonne ja pattereidenne valmiudesta uudelle lämmitysratkaisulle.

Kartoituskäyntiin käytetään haluamasi aika. Myyntihenkisyyden suhteen voit olla huoletta – emme koskaan pyri sopimuksiin kartoituskäynneillä.

Saat toki halutessasi samalla hintatiedon, mutta useimmiten lähetämme tarjouksen sähköpostilla myöhemmin, jotta asiakkaamme voit rauhassa miettiä ratkaisuaan.

Tilaa maksuton kartoitus

Pyydä tarjous

Ilma-vesilämpöpumppu kannattaa, vaikka hankinta olisi lainaa

Ilma-vesilämpöpumpun hankinta kannattaa jopa lainarahalla, sillä se tuo useimpiin vanhoihin lämmitysmuotoihin verrattuna enemmän säästöä kuin lainanlyhennys korkoineen sekä käyttökustannus ovat yhteensä. Esimerkiksi öljylämmityksestä siirryttäessä investointi maksaa itsensä takaisin jo 5–7 vuodessa.  Voit lukea rahoitustarjouksemme öljylämmityksen vaihto -sivulta.

Lämmityksen ja käyttöveden kustannukset omakotitalossa, jossa asuu neljä henkeä. Energiantarve 25 000 kWh/vuosi, taloussähkö poisluettuna. Huom. Esimerkin säästöt ovat viitteellisiä, tarkemman arvion omista säästöistäsi saat meiltä.

Kuva:  Robert Bosch Oy

Testivoittaja, joka maksaa itsensä nopeasti

Nykyisen mallin Bosch Compress 7000i AW:n edeltäjä 6000 AW voitti TM Rakennusmaailman ilma-vesilämpöpumppujen testin vuonna 2015, jolloin tehtiin TM:n viimeisin vesi-ilmalämppöpumppujen vertailutesti. Tämän jälkeen Suomessa ei ole tehty muitakaan laajoja, puolueettomia vertailutestejä ilma-vesilämpöpumpuista.

Nykyinen 7000i AW on perustaltaan täysin sama kuin testivoittaja 6000 AW. Vain teknologia on päivittynyt ja muutama pieni parannus on tehty.

Tämä testivoittajan ”isoveli” on siis hieman vuoden 2015 voittajamallia tyylikkäämpi, älykkäämpi ja tehokkaampi, mutta ehdottomasti sen täysverinen sisarmalli.

Tehoväli 5–17 kW – lisälämmitin paukkupakkasten varalta

Tyylikäs, Ruotsissa valmistettu Bosch Compress 7000i AW tarjoaa tarpeeseenne parhaiten sopivan mallin tehovälillä 5–17 kW. Teho vaikuttaa ulkoyksikön kokoon. Ulkoyksiköt ovat erittäin hyvin ääni- ja lämpöeristettyjä.

Sisäyksikkö asennetaan lattialle tai seinälle. Kokonaisuuteen kuuluu myös 190 litran lämminvesivaraaja, jonka lämpöhäviö on ainoastaan alle 1,4 kW/h päivässä.

Bosch Compress 7000i AW riittää usein suurenkin talon ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi, jolloin se lämmittää myös käyttöveden.

Pumppu tuottaa energiaa laajalla lämpötila-alueella (-20°C…+35°C). Kun se toimii ainoana lämmön  lähteenä, sisälle asennettava 9 kW:n sähköinen lisälämmitin varmistaa, että lämpöä riittää myös alle -20 °C pakkasilla.

Ilma-vesilämpöpumppua voi käyttää myös yhdistettynä olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään kuten öljykattilaan. Lopputuloksena syntyy tehokas hybridijärjestelmä.

Tilaa maksuton kartoitus

Pyydä tarjous

Hiljaista huipputehoa: SCOP 4,9 ja A+++

Bosch Compress 7000i AW:n on luokkansa kärjessä, josta kertovat vuosilämpökerroin 4,9 ja energiamerkintä A+++. 

Se on yksi markkinoiden hiljaisimmista laitteista, ja tarjoaa lisäksi Silent Mode -tilan öitä varten (-3 dB).

Pumppu  sisältää useita patentteja.  Uusiin malleihin tullut kierroslukuohjattu invertterikompressori säästää entistäkin enemmän energiaa ja optimoi energiatehokkuuden erityisesti syksyllä ja keväällä, jolloin täyttä lämmitystehoa ei tarvita.

Kondenssivesi ratkaistu – älytoiminnot mukana

Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa tavallista ilmalämpöpumppua enemmän kondenssivettä. Boschin ratkaisu on fiksu.

Pumppu pitää itsensä pakkasilla sulana (lämmityskaapeli). Jo Tranåsin tehtaalla ulkoyksikön sisään asennetaan kondenssivesikaukalo. Erillistä maatelinettä tai vesikaukaloa ei siis tarvita.

Ulkoyksikössä on lisäksi putkilähtö, johon liitämme jatkon ylimääräisen kondenssiveden ohjaukseen sadevesijärjestelmäänne tai viemäriinne.

Tämän pumpun kohdalla sinun ei tarvitse huolehtia vesikaukaloista tai jääkasoista – pumpun alusta pysyy aina siistinä.

Boschin vaihtoventtiiliteknologia ehkäisee myös patterien ääntelyä (naksumista).

Laitteen näyttö on erittäin selkeä ja sen käyttö yksinkertaista. Sisäinen IP-moduuli mahdollistaa pumpun ohjaamisen internetin kautta esimerkiksi älypuhelimella.

Pumpun SG Ready -merkintä tarkoittaa, että laite voidaan yhdistää myös älykkäisiin sähköverkkoihin.

Monelle tärkeintä on, että tämä pumppu vaatii äärimmäisen vähän huoltoa.

Kysy ilma-vesilämpöpumpusta tai rahoituksesta

Vili Matikka

Myynti, markkinointi, kotitalouksien tarjouspyynnöt

040 559 6568

vili.matikka​@lvikurikka.fi

Erkka Heikkilä

Myynti, markkinointi, kotitalouksien tarjouspyynnöt

044 761 5148

erkka.heikkila​@lvikurikka.fi