LVI-asentajan paikka auki – sinustako uusi tekijä putkiremonttien huipputiimiimme?

Nyt on paikka auki Pirkanmaan vahvimmassa täysin paikallisessa LVISA-yrityksessä!  Työkohteitasi olisivat sinulle jo tutut omakotitalojen ja pienten taloyhtiöiden putkiremontit.  Tervetuloa kehittyvään yritykseemme ja hyvästä hengestään sekä työn laadusta tunnettuun LVI-asentajaryhmäämme.

LVI Kurikan pienurakoinnin yksikössä työskentelee noin 20 ammattilaista. Meillä on tarjota sinulle hyvin toimiva konsepti, selkeät työtavat, pätevä työnjohto ja ammattilaisen työkalut kuten oma työauto, kunhan pääset alkua pidemmälle.

Pärjäät työssäsi varmasti, jos:

  • sinulla on muutaman vuoden verran työkokemusta pientalojen käyttövesi- ja lämpöverkkoremonteista. 
  • olet ratkaisuhaluinen ja työnsä ammattiasenteella hoitava tekijä
  • tartut töihin aktiivisesti, pidät aikatauluista kiinni ja osaat hoitaa projektin myös itsenäisesti
  • ymmärrät asiakastyytyväisyyden tärkeyden.

Etsimme ammattilaista. Työt alkaisivat heti perehdytyksen jälkeen, Työkohteet sijaitsevat pääosin Tampereella, osin muualla lähikunnissa.

Palkkasi on työtehtävän ja ammattitaitosi mukainen. Siitä sovitaan tarkemmin yhdessä. Mieti itsekin palkkatoivettasi ja esitä se, kun otat yhteyttä meihin. 

Saat työssäsi työnjohdon tuen (toteutuu myös käytännössä).

Tietoa LVI Kurikka Oy:stä

Yrityksemme LVI Kurikka Oy on vuonna 2011 Ylöjärvellä perustettu, koko Pirkanmaan alueella toimiva LVISA-palveluyritys. Meillä työskentelee 80 LVISA-alojen erikoisosaajaa.

Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä. Olemme kasvuyritys ja toimimme ratkaisulähtöisesti, asiakkaan järkevän ratkaisun onnistuminen ja henkilöstömme hyvinvointi edellä. Jos olet kiinnostunut asiakaspalautteistamme, voit lukea vuoden 2023 asiakastyytyväisyystutkimuksemme tulokset täältä.

Tarjoamme kaikki LVISA-sektorin palvelut asiakkaillemme oman henkilöstömme voimin.

Haku ja paikan täyttäminen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nyt. Mieti palkkatoiveesi ja lähetä avoin hakemus tai soita  Miskalle!

Miska Oja

Miska Oja

Työnjohto, putkiremontit

044 491 6750

miska.oja@lvikurikka.fi