Sähköasentajaksi huipputiimiin? – mielenkiintoisia urakoita tiedossa!

Nyt on paikka auki huipputiimissämme!  Työkohteina ovat erittäin mielenkiintoiset, isohkot uudis- tai saneerausurakat. Toivomme sinulta motivaatiota myös kärkimiehen tehtäviin.

LVI Kurikan sähköyksikön huippuosaaminen perustuu yritykseemme vuonna 2022 yhdistyneen Sähkö Mint Oy:n 15 ammattilaisen sähköasentajatiimiin. Palvelemme asiakkaitamme Tampereen seudulla.

Pärjäät työssäsi ja hienossa työryhmässämme varmasti, jos olet ratkaisuhaluinen, työnsä ammattiasenteella hoitava ja asiakaspalveluhenkinen tekijä.

Koska etsimme ammattilaista, joka aloittaisi työt heti perehdytyksen jälkeen, odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta uudis- ja saneerauskohteista. Emme käsittele tässä haussa opiskelijoiden tai aloittelevien sähköasentajien hakemuksia.

Palkkasi on työtehtävän ja ammattitaitosi mukainen. Siitä sovitaan tarkemmin yhdessä. Mieti itsekin palkkatoivettasi ja esitä se, kun otat yhteyttä meihin. 

Saat työssäsi työnjohdon tuen  (toteutuu myös käytännössä). 

Löydät tietoa myös tämän vuoden työkohteistamme sähköurakoinnin sivultamme. 

Tietoa LVI Kurikka Oy:stä

Yrityksemme LVI Kurikka Oy on vuonna 2011 Ylöjärvellä perustettu, koko Pirkanmaan alueella toimiva LVISA-palveluyritys. Meillä työskentelee 80 LVISA-alojen erikoisosaajaa.

Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä. Olemme kasvuyritys ja toimimme ratkaisulähtöisesti, asiakkaan järkevän ratkaisun onnistuminen ja henkilöstömme hyvinvointi edellä. Jos olet kiinnostunut asiakaspalautteistamme, voit lukea vuoden 2023 asiakastyytyväisyystutkimuksemme tulokset täältä.

Tarjoamme kaikki LVISA-sektorin palvelut asiakkaillemme oman henkilöstömme voimin.

Haku ja paikan täyttäminen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nyt. Mieti palkkatoiveesi ja lähetä avoin hakemus tai soita  Anniinalle!

Anniina Mattila
050 3545405 | anniina.mattila@lvikurikka.fi