Kiinteistöautomaatioasentajan paikka auki! – työt Pirkanmaalla ja Satakunnassa

Kiinteistöautomaatiotiimiimme hakee vahvistuksekseen automaatioasentajaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pärjäät työssäsi ja hienossa kiinteistöautomaatiotiimissämme varmasti, jos olet ratkaisuhaluinen, työnsä ammattiasenteella hoitava ja asiakaspalveluhenkinen tekijä.

Työsi sisältää uusien kohteidemme kenttälaitteiden asennusta, kytkentää ja käyttöönottoa asiakkaidemme tiloissa. Työskentelemme pääosin Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Tarvitsemme sinulta osaamista, sillä asiakastyösi alkavat heti perehdytyksen jälkeen. Sinulla on jo kokemusta kiinteistöautomaation töistä (todelliset asiakasprojektit).

Kokemuksesi vuosimäärä ei ole ratkaiseva, mutta kovin lyhyt kokemus ei riitä tehtäväämme. Haemme alamme ammattilaista, emme opiskelijaa.

Viihdyt ja kykenet toimimaan itsenäisessäkin työssä asiakkaiden luona. Palkkasi on työtehtävän ja ammattitaitosi mukainen. Siitä sovitaan tarkemmin yhdessä. Mieti itsekin palkkatoivettasi ja esitä se, kun otat yhteyttä meihin. 

Kun pärjäät työssäsi ja pääset alkua pidemmälle, tarjoamme sinulle mahdollisuuden omaan työautoon. Saat työnjohdon tuen työssäsi (toteutuu myös käytännössä).

Tietoa LVI Kurikka Oy:stä

Yrityksemme LVI Kurikka Oy on vuonna 2011 Ylöjärvellä perustettu, koko Pirkanmaan alueella toimiva LVISA-palveluyritys. Meillä työskentelee 80 LVISA-alojen erikoisosaajaa.

Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä. Olemme kasvuyritys ja toimimme ratkaisulähtöisesti, asiakkaan järkevän ratkaisun onnistuminen ja henkilöstömme hyvinvointi edellä. Jos olet kiinnostunut asiakaspalautteistamme, voit lukea vuoden 2023 asiakastyytyväisyystutkimuksemme tulokset täältä.

Tarjoamme kaikki LVISA-sektorin palvelut asiakkaillemme oman henkilöstömme voimin.

Haku ja paikan täyttäminen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nyt. Mieti palkkatoiveesi lähetä avoin hakemus tai soita  Pasille!

Toteutamme LVI-huollot omakotitaloihin ja taloyhtiöihin

LVI Kurikka Oy toteuttaa LVI-huollot omakotitaloihin ja taloyhtiöihin vankalla kokemuksella. Teemme LVI-huollot omakotitaloihin, kerrostaloihin ja rivitaloihin.

Palvelemme Pirkanmaan kunnissa: mm. Tampere, Ylöjärvi, Nokialla, Pirkkala, Kangasala, Lempäälä, Orivesi ja  Vesilahti.