CTC CTC EcoAir 400 -sarja

Made in Sweden! CTC kehittää ja valmistaa kaikki tuotteensa luotettavuus ja laatu edellä Ruotsissa, Smoolandissa. CTC EcoAir 400 on perinteinen ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää talon ja lämpimän käyttöveden start/stop-toiminnolla varustetulla kompressorilla. Tarjoamme avuksesi erittäin pitkän kokemuksen ilma-vesilämpöpumpuista ja oman huollon Ylöjärvellä.

CTC EcoAir 400 -sarja

Viisi mallia, jopa 65-asteinen käyttövesi

CTC EcoAir 400 on perinteinen lämpöpumppu, joka lämmittää talon ja lämpimän käyttöveden start/stop-toiminnolla (on/off-tyyppi) varustetulla kompressorilla.

CTC EcoAir 400 ottaa energiansa ilmasta lämpötilaan -22 °C asti ja tuottaa jopa 65-asteista lämmintä vettä käyttöveden ja talon lämmitykseen. CTC EcoAir 400 -pumpusta on saatavilla viisi mallia teholuokissa 6–17 kW. Talon lämmönkulutuksesta riippumatta löydät aina sopivan lämpöpumpun.

Lisää tehoa, vähemmän melua ja enemmän säästöä

CTC EcoAir 400 on varustettu tehokkaalla on/off-tyyppisellä scroll-kompressorilla, sähköisellä paisuntaventtiilillä ja puhaltimella, jonka äänitaso on erittäin matala. Käyttötilanteen mukainen huurteensulatus ja erinomainen vuosihyötysuhde takaavat pitkän käyttöiän ja huomattavat säästöt.

Tasaisempi lämpö ympäri vuoden

CTC EcoAir 400 toimii parhaiten sisäänrakennetulla lämpöpumppuohjauksella varustettujen CTC EcoZenith -sisäyksiköiden kanssa. Jos sinulla on oma kattila ja haluat täydentää sen lämmitystehoa CTC EcoAir 400:lla, voit hankkia jonkin ohjausyksiköistämme. Ohjaus hoitaa koko lämmitysjärjestelmäsi ja ohjaa lämpimän käyttöveden tuottoa tarpeidesi mukaan.

Sisäyksiköiden CTC EcoZenith i255:n ja CTC EcoZenith i555 Pron sunttiventtiilitekniikka takaa tasaisen lämmön. Tasaisena pysyvän lämpötilan ansiosta patterijärjestelmästä ei kuulu häiritseviä ääniä. Raikasta, legionellabakteeritonta käyttövettä Sisäyksikkömme tuottavat lämmintä käyttövettä sitä mukaa, kun sitä käytetään. Ratkaisun ansiosta saat aina raikasta ja legionellabakteeritonta lämmintä käyttövettä. Sopii myös suoran sähkölämmityksen käyttäjille.

Myös sähkölämmitteisiin taloihin

CTC EcoAir 400 toimii myös sähkölämmitteisessä talossa. Täydennä järjestelmä yhdellä tai useammalla puhallinkonvektorilla, joiden hiljaiset puhaltimet levittävät lämpöä talossa.

 

Ilma-vesilämpöpumppujen pääsivu (oikean pumpun valinta, asiantuntijamme, huolto ja lisätiedot)

Pyydä tarjous