Daikin Daikin Altherma 3 H HT

Tämä korkean lämpötilan ilma-vesilämpöpumppu on kehitetty korvaamaan öljy- tai sähkölämmitys. Daikin Altherma 3 H HT tuottaa ilman sähkövastusta vanhaa öljy- tai sähkölämmitteistä kattilaa vastaavaa 70 °C lämpöistä kiertovettä. Erittäin kustannustehoas valinta ilma-lämpöpumpuksi.

Daikin Altherma 3 H HT

Kehitetty korvaamaan öljy- tai sähkölämmitys

Daikin Altherma 3 H HT on täydellinen vaihtoehto vanhan talon remonttiin. Lämpöpumppu tuottaa ilman sähkövastusta vanhaa öljy- tai sähkölämmitteistä kattilaa vastaavaa 70 °C lämpöistä kiertovettä, joten vanhoja lämpöpattereita ei tarvitse vaihtaa uusiin. Lämmityskattilan vaihtaminen lämpöpumppuun on vihreä valinta. Ei enää lämmitysöljyn polttamista tai kalliita sähkölaskuja: lämpöpumpulla voit pienentää CO2 -päästöjä jopa 70%. Ero näkyy lämmityslaskussa ja säästöä tulee jatkuvasti!

Valmistettu Euroopassa, eurooppalaisille

Pohjoisen Euroopan talvet voivat olla hyvin kylmiä. Siksi Daikin Altherma 3 H HT on suunniteltu toimimaan vielä –28 asteen pakkasilla. Lämmitysteho on erinomainen läpi lämmityskauden. Suorituskyvyn takaa Daikinin ainutlaatuinen teknologia. Markkinajohtajana Daikinin tavoite on valmistaa aina mahdollisimman luotettavia ja tehokkaita lämpöpumppuja. Bluevolution-tekniikka kehitettiin parantamaan suorituskykyä ja järjestelmän ympäristöystävällisyyttä entisestään. Bluevolution-teknologia on nyt osa kaikkia Daikinin uusia tuotteita.

Daikin Altherma 3 H HT -ulkoyksikön muotoilu erottuu edukseen. Yhden puhaltimen ansiosta laite on hiljainen ja mustan säleikön vuoksi se sulautuu mihin tahansa ympäristöön. Kaikki ainutlaatuisen Daikin Altherma 3 H HT:n komponentit ovat Daikinin itse suunnittelemia.

Bluevolution

Bluevolution yhdistää kompressorin ja ympäristöystävällisen R-32-kylmäaineen, jonka Daikin otti ensimmäisenä valmistajana käyttöön. R-32 vastaa ominaisuuksiltaan vanhoja kylmäaineita, mutta sen ympäristövaikutus (Global Warming Potential, GWP) ja CO2 -päästöt ovat pienempiä ja energiatehokkuus parempi. Helposti talteenotettava ja kierrätettävä R-32 on vaikuttava tekijä CO2 -päästötavoitteisiin pääsemiseksi.

Hiljaisuus merkitsee mukavuutta

Daikin Altherma 3 H HT on suunniteltu hiljaiseksi – se ei häiritse naapureita. Normaaliasetuksella ulkoyksikön äänenpaine on kolmen metrin päässä 38 dBA – siis suunnilleen kirjaston ja lintujen sirkutuksen puolivälissä. Hiljaisessa tilassa Daikin Altherma 3 H HT:n äänenvoimakkuus on samalta etäisyydeltä vain 35 dBA – logaritmisellä desibeliasteikolla muutos merkitsee äänenvoimakkuuden puolittumista!

Ilma-vesilämpöpumppujen pääsivu (oikean pumpun valinta, asiantuntijamme, huolto ja lisätiedot)

Pyydä tarjous