Daikin Daikin Altherma

Daikin on ainoa valmistaja, joka kehittää ja valmistaa itse sekä lämpöpumput että kylmäaineet Euroopassa. Tämä ilma-vesilämpöpumppu toimii jopa alle –25°C lämpötiloissa. Tarjoamme avuksesi poikkeuksellisen pitkän kokemuksen ilma-vesilämpöpumpuista ja oman pumppuhuollon Ylöjärvellä.

Daikin Altherma

Daikin ilma-vesilämpöpumput

Daikin ilma-vesilämpöpumppu on energiaa säästävä ratkaisu uuden kodin vesikiertoisen lämmityksen lämmönlähteeksi. Ilma-vesilämpöpumppu on myös vanhan öljy- tai sähkölämmityksen energiaremontin olennainen osa.

Suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin

Paras energiatehokkuus saavutetaan lämpöpumpulla, jonka kaikki komponentit ovat mahdollisimman korkealaatuisia. Daikin kehittää lämpöpumppujen kompressorit ja lämmönvaihtimet omissa tutkimusja kehityskeskuksissa. Uudet ilma–vesilämpöpumput toimivat erityisen hyvin pakkasen kiristyessä. Ne on suunniteltu Euroopassa Pohjolan olosuhteita varten ja ne toimivat jopa –25°C lämpötiloihin saakka.

Ympäristöystävällinen uusi kylmäaine

Daikin on ainoa valmistaja, joka kehittää ja valmistaa itse sekä lämpöpumput että kylmäaineet. Edelläkävijänä otimme käyttöön uuden R-32-kylmäaineen. Se kuljettaa lämpöä tehokkaasti ja vähentää lämpöpumpun sähkönkulutusta jopa 10 prosenttia, mutta kuormittaa myös ympäristöä selvästi vähemmän kuin vanhat kylmäaineet.

Säädä lämmitystä älypuhelimella mistä tahansa

Daikin Online Controller -sovelluksen avulla lämmitystä voi hallita omalla älypuhelimella mistä vain: säätää termostaattia, ajastaa kodin lämpötilaa tarpeidesi mukaan, seurata energiankulutusta ja ohjelmoida.

asennettuna Tampere ja lähikunnat | Oma huolto

Ilma-vesilämpöpumppujen pääsivu (oikean pumpun valinta, asiantuntijamme, huolto ja lisätiedot)

Pyydä tarjous