Mitsubishi Electric Energiansäästäjä

Mitsubishi Electric energiansäästäjä on helppo ja yksinkertainen asentaa ja käyttöönottaa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Soveltuu erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä.

Energiansäästäjä

Mitsubishi Electric on kehittänyt energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö, tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.

Mitsubishi Electric energiansäästäjä on helppo ja yksinkertainen asentaa ja käyttöönottaa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Kiinteistönomistajat ovat huomanneet, että laitteisto on kustannustehokas ja energiaystävällinen. Yhdistelemällä useita eri yksiköitä päästään lähelle kyseisen rakennuksen energiantarvetta, ja sisäyksiköt on myös helppo sijoittaa sisätiloihin niiden kompaktin koon ansiosta.

Energialaskusta puolet pois

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta lämpöpumpun ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon, kuten vesipatteri- tai lattialämmityspiiriin.

Energiansäästäjällä katetaan rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta noin 80 %, ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä, kuten öljykattilasta. Näin vuotuisesta lämmitysenergian kustannuksesta saadaan leikattua jopa puolet.

Kiinteistöautomaatio ja viilennysmahdollisuus

Suurempien rakennusten kapasiteetinohjauksen ja toiminnan hoitaa yleensä kiinteistövalvonta 0-10 V ohjaussignaalilla. Tarvittaessa järjestelmällä voidaan tuottaa myös kylmää vettä, joten saat samalla investoinnilla myös mahdollisuuden viilennykseen.

Lämpöpumppujen pääsivu (oikean pumpun valinta, asiantuntijamme, huolto ja lisätiedot)

Pyydä tarjous