Alpha innotec PWZSV Nordic Inverter

PWZSV Nordic Inverter

Invertteriohjatut määlämpöpumput mukautuvat rakennuksen lämmitystehontarpeeseen. Hyödyt korostuvat varsinkin keväällä ja syksyllä, kun päivä- ja yölämpötilojen ero voi olla suuri. Kun lämpötehoa tehdään aina tarpeen mukaan, SCOP (kausihyötysuhde) on korkea, eikä lämmityskuluja kerry turhaan.

Lämpöpumppu mukauttaa automaattisesti kompressorin tehoa ja kiertovesipumppujen nopeutta. Lämpöpumppu jatkaa toimintaa muuttuvan tarpeen mukaan, eikä sammu perinteisten pumppujen tapaan. Invertteriohjattu maalämpöpumppu ei tarvitse välttämättä lämmityspuolen vesivaraajaa.

Invertteriohjatuilla maalämpöpumpuilla on todella pieni käynnistysvirta, joten ne sopivat myös kohteisiin, joissa korkea käynnistysvirta saattaa aiheuttaa ongelmia kiinteistössä tai sähköverkossa.

Saksalaisia, alpha innotecin PWZS Nordic Inverter-sarjan pumppuja on saatavilla 1,25-5,95kW:nen, 1,77-8,65kW:nen,
2,48-13,56kW:nen ja 3,2-17,20kW:nen malli. Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu vaihtoventtiili, ohivirtausventtiili, 9kW läpivirtausvastus ja automaattisesti säätyvät liuos- ja latauspumput. Lisäksi siinä on 186l ruostumattomasta teräksestä valmistettu käyttövesivaraaja joka takaa käyttöveden riittävyyden. Lämpöpumppu on todella kompaktin kokoinen, 598 x 626 x 1850 ja siinä on irrotettava kylmämoduuli. Lämpöpumppua ohjaa Luxtronik 2.1 ja se on aina vakiona etähallittavissa internetin yli. Invertteriohjattu maalämpöpumppu mukautuu muuttuviin energian tarpeisiin, joka takaa maksimaalisen kausihyötysuhteen (SCOP) ja tasaisen lämmityksen ja riittoisan käyttöveden.

Pyydä tarjous