Gebwell Aries

Gebwell Aries on ensimmäinen suomalainen omakotiluokan maalämpöpumppu, jossa käytetään edistyksellistä invertteriteknologiaa ja IoT-ohjausta.

Aries

Energiatehokkuutta invertteritekniikalla

Lämpöpumpun kierroslukuohjattu kompressori mukautuu talosi energiatarpeen mukaan. Invertteriohjauksen ansiosta lämpöpumppu toimii aina oikealla teholla optimoiden lämmitystehon.

Kotimainen invertterilämpöpumppu lämmittää kotisi ja lämpimän käyttövetesi energiatehokkaasti – automaattisesti ja aina tarpeen mukaan. Lue lisää invertteriohjauksesta.

IoT mahdollistaa valmistajan teknisen tuen

IoT-teknologiaa hyödyntävä Gebwell Aries -invertterimaalämpöpumppu on langattomassa yhteydessä valmistajan Gebwell Smart pilvipalveluun. Palvelun teknologia perustuu tietoturvalliseen Siemensin MindSphere-pilvipalveluun.

Gebwell Aries linkitetään jo tehtaalla valmiiksi Gebwell Smart -pilvipalveluun, jolloin ammattilaisemme pääsevät helposti tarkistamaan maalämpöpumppusi tilanteen, jotta sinä voit nauttia huolettomasta lämmitysjärjestelmästä.

Jatkuvasti kehittyvän järjestelmän älykäs mobiiliohjaus

Pilvipalvelu mahdollistaa sinulle laitteen etäkäytön – missä vaan, milloin vaan. Arieksen käyttöliittymä on aina mukanasi – puhelimessasi. Aries-maalämpöpumppua ohjataan laitteen automaattisesti luoman lähiverkon kautta Gebwell Smart -sovelluksella vaikka kotisohvalta käsin.

Lisäpalveluna voit seurata ja säätää lämpöpumppua Gebwell Smart -sovelluksella jopa ulkomailta käsin. Sovellus voidaan ladata iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteeseen – älypuhelimeen ja tablettiin. Gebwell Smart mahdollistaa tulevaisuudessa käyttäjäkunnalle useita erilaisia käyttöä helpottavia lisäpalveluita, kuten paikallisen säätilan muutoksia huomioivat automaatiot.

Gebwell Aries lämpöpumppuihin on saatavilla pörssisähköohjaus

Gebwell Aries lämpöpumppuihin on nyt saatavilla pörssisähköohjaus. Pörssisähköohjauksen avulla lämpöpumpun lämmitystoimintoa voidaan ohjata edullisempiin sähkönostotunteihin, ja pois kalliista sähkönhuippukulutusajoista.

Gebwell Smart pörssisähköohjaus pyrkii optimoimaan lämpöpumpun toimintaa perustuen sähköpörssin tuntikohtaiseen spot-hintaan. Lue lisää pörssisähköohjauksesta.

Aries 12C ilman sisäänrakennettua varaajaa

Aries 12 maalämpöpumppu on saatavilla myös ilman sisäänrakennettua varaajaa. Se soveltuu muun muassa kohteisiin, joissa halutaan käyttää erillistä varaajaa. Kohteessa voi olla suuri käyttöveden tarve tai kiinteistössä on jo varaaja, jota voi hyödyntää. Aries 12C soveltuu myös kohteisiin, joissa ei ole ollenkaan tarvetta lämpimälle käyttövedelle, esimerkiksi varastorakennukset. Pienen korkeutensa (970mm) ansiosta se mahtuu matalaan asennustilaan.

Ominaisuuksia

  • Sisäänrakennettu langaton etäyhteys Gebwell Smart -pilvipalveluun vakiona
  • Helppokäyttöinen puhelimeen ladattava mobiilikäyttöliittymä, Gebwell Smart (Android ja iOS)
  • Pörssisähköohjaus saatavilla lisäpalveluna
  • Lämpöpumpussa hyödynnetään invertteriteknologiaa
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Leppävirralla
  • 5 vuoden takuu
Pyydä tarjous