CTC GSi 600

Tyylikäs, älykäs ja energiatehokas sarja kierroslukuohjattuja maalämpöpumppuja.

GSi 600

CTC GSi 600 lyhyesti

  • Tyylikäs muotoilu
  •  Älykäs kosketusnäyttö helppokäyttöisellä käyttöliittymällä
  •  Energiatehokas: säästää jopa 85 %
  •  Paras energialuokka: A +++
  •  Tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä
  •  Erittäin korkea vuosihyötysuhde: SCOP 5,5
  •  Internet-yhteys vakiona
  •  Erittäin hiljainen 34 dB(A)
  •  Ulkoilmaohjattu
  •  SG-valmis

Lisätietoa CTC GSi 600:sta

CTC GSi 600:ssa on kosketusnäyttö erittäin helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, jossa voit helposti käyttää kaikkia toimintoja aivan kuten älypuhelimellasikin. Näytön voi myös helposti peilata tabletissa, älypuhelimessa tai tietokoneessa.

Näytössä on valittavissa oleva näyttökieli ja selvät symbolit, joiden ansiosta lämmön, lämpimän käyttöveden jne. säätäminen sekä käyttötietojen hakeminen on todella helppoa. Sisäänrakennettu automatiikka on ulkoilmaohjattu, ja se ottaa huomioon tarvittaessa myös sisälämpötilan.

Invertteriohjauksen avulla CTC GSi 600 mukautuu automaattisesti talon tehontarpeeseen vuoden aikana. Kompressorin teho nousee, kun lämmöntarve kasvaa, ja päinvastoin. Tämä tekniikka antaa aina maksimaaliset säästöt (jopa 85 %).

CTC GSi 600:n vuosilämpökerroin (SCOP) on niin korkea, että se tuottaa yhden vuoden aikana yli viisi kertaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa. Kompressori ja jäähdytyskomponentit on suljettu erilliseen äänieristettyyn yksikköön, joten se on erittäin hiljainen, vain 34 dB(A) nimellisnopeudella.

Lisäksi koko lämpöpumppu on erittäin tehokkaasti eristetty energiahäviöiden minimoimiseksi. CTC GSi 600 täyttää energialuokan A+++ vaatimukset, mikä on paras lämpöpumpuille annettava energiamerkintä.

CTC GSi 600 mukautuu automaattisesti nykyisen porakaivon mukaan. Siksi asennuskustannukset ovat huomattavasti pienemmät vaihdettaessa vanha lämpöpumppu uuteen. Lisäksi tuotteessa on uusi liuosliitäntä, joka helpottaa asennusta entisestään.

CTC GSi 600 on varustettu erittäin tehokkaalla käyttöveden lämmityksellä, joka tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä. Lisäksi CTC GSi on saatavana kolmena kokona: CTC GSi 608 sopii parhaiten hieman pienempiin taloihin, CTC GSi 612 normaaliin omakotitaloon ja CTC GSi 616 hieman suurempaan kiinteistöön

CTC GSi 600:ssa on nyt Internet-yhteys vakiona, joten lämpöpumppua on helppo ohjata etänä. Älykotia varten tuotteessa on valmius Alexalle, Google Homelle jne. Se on myös Smartgrid-valmis, mikä tarkoittaa, että se on valmis tulevaisuuden sähköverkkoon.

Pyydä tarjous