Aurinkopaneelit Tampereelle ja Pirkanmaalle Aurinkopaneelit asennettuna omakotitaloihin ja rivitaloihin

NYT: Koroton 60 kk:n maksuvaihtoehto!

Maksa aurinkopaneelit tasaerissä. Valitse lomakkeella rahoitus, jos haluat tämän maksuvaihtoehdon.

 Pyydä tarjous

Kun olet hankkimassa aurinkopaneeliratkaisua, muista varmistaa tehon lisäksi paloturvallisuus. Me tarjoamme yhdessä ”paketissa” aurinkopaneelien ja sähköasennusten ammattitaidon sekä uudet, tehokkaat aurinkopaneelimallit.

Meillä on kokemusta aurinkopaneelijärjestelmien asennuksista erilaisiin kiinteistöihin vuodesta 2017 alkaen.

Sähköosaamisemme perustuu yritykseemme yhdistyneen Sähkö Mint Oy:n 15 ammattilaisen sähköasentajatiimiin, joka toteuttaa asennukset asiakkaillemme turvallisesti. Palvelemme asiakkaitamme Tampereen seudulla. 

Ammattitaitoinen asennus ei ole paneelimarkkinoilla itsestäänselvyys.

Tukes tarkasti: 89 % asennuksista turvattomia

Tukes tarkasti 45 aurinkopaneelikohdetta Suomessa kesällä 2023.

”Tarkastuksissa havaittiin, että aurinkosähköjärjestelmien asennuksia tehdään huolimattomasti ja joskus jopa ammattitaidottomasti….ainoastaan noin 11 % asennuksista oli sellaisia, joissa ei havaittu käytön turvallisuuteen merkittävästi vaikuttaneita puutteita.” (Lähde ja lisätietoa: Tukes)

Juuri sähköasennusten aiheuttamat vikatilanteet ovat yleisin syy siihen, että  pelastuslaitosten hälytykset aurinkopaneelikohteisiin ovat lisääntyneet selvästi  aurinkovoimaloiden määrän kasvaessa.

Esimerkiksi liitännät ja liittimet, kuormituksen hallinta, maadoitukset ja erilaisten sähkökeskusten vaatimukset pitää tuntea kaikilta osin, jotta riskit vältetään varmasti. 

Oma sähkötiimimme tekee aurinkopaneelien asennukset aina aina hyvää asennustapaa ja sähkötyöturvallisuuden kaikkia kriteerejä noudattaen. Tunnemme läpikotaisin myös vanhat talojen sähkökeskukset ja -järjestelmät. 

Asennamme aurinkopaneeleja pääosin omakoti- ja rivitaloihin Tampereella ja Pirkanmaan kunnissa (toimitilat Ylöjärvellä). 

Hinta-laatusuhteeltaan parhaat aurinkopaneelit

Talojen rakenteissa on eroja, joiden mukaan valitsemme menetelmät, kaapelit ja suojaputket säänkestävyys huomioiden. Läpivienti ulkoseinästä keskukseen tehdään aina siististi.

Valikoimissamme olevat Scanofficen testaamat aurinkopaneelit ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita.

Scanoffice on testannut ja valinnut Suomen oloihin parhaiten sopivat aurinkopaneelit. Myös  aurinkosähköjärjestelmien komponentit on huippulaatua.  Voit luottaa kokonaisuuden varmatoimisuuteen ja kestävyyteen. 

Oikea mitoitus ja varjojen huomiointi tärkeää

Saat ammattilaisiltamme rehellisen näkemyksen siitä, mikä on omakotitalollesi tai rivitalollenne kustannustehokkain aurinkopaneeliratkaisu. 

Kartoitamme kanssasi ensin tarpeesi ja kattonne suunnan, rakenteen ja mahdolliset auringonpaisteen esteet eri vuorokaudenaikoina. Sen jälkeen saat selkeän ja pitävän tarjouksen kokonaisuudesta.

Ratkaisusi valinnassa on oleellista paitsi aurinkovoimalanne järkevä mitoitus, myös paneelien kyky tuottaa maksimaalinen teho silloinkin, kun osa niistä peittyy varjoon esimerkiksi puun tai tuulen tuoman oksan, lehtien tai lumen vaikutuksesta.

Soita Mikolle – saat ammattilaisen vastaukset heti!

Soita aurinkopaneelien asennuksista vastaavalle työnjohtajallemme Mikko Kanervalle. Saat selkeät vastaukset kysymyksiisim ja voit sopia arvioinnin aurinkopaneeleista kiinteistöösi. Saat tietoa, mitkä paneelit olisivat parhaat teille ja miten ne pitäisi asentaa. Saat samalla tarjouksen kokonaisuudesta.

Jos luet tätä esim. illalla, laita Mikolle sähköpostia tai pyydä tarjous lomakkeella! Saat henkilökohtaisen vastauksen.

Mikko Kanerva

Mikko Kanerva

Työnjohto, sähköhuolto | Tarjouspyynnöt: aurinkopaneelit, sähköauton latausratkaisut, ilmalämpöpumput

050 326 82 13

mikko.kanerva@lvikurikka.fi

Palvelumme edut sinulle lyhyesti

 • Ammattitaitoinen aurinkopaneelien asennus, jossa ei vahingoiteta kattoanne tai talon rakenteita (kokeneet asentajat).
 • Selkeää ja rehellistä tietoa, jotta voit valita järkevimmän kokonaisratkaisun – perusteina ammattilaisen näkemys ja sinun toiveesi. Onko sinulle tärkeintä tuottaa sähköä vain omaan käyttöösi vai haluatko lisätehoa, jotta sähköä jää ajoittain enemmän myös myyntiin?
 • Aurinkovoimalasi ja paneelien valinta Suomen oloissa testatuista, parhaan hinta-laatusuhteen aurinkopaneeleista, joissa on hyödynnetty alan uusimpia teknologisia innovaatioita.
 • Korkealaatuiset invertterit, kiinnikkeet ja muut osat,
 • Kestävät sähköammattilaisen sähköasennusratkaisut, jotta järjestelmä toimii virheettä myös tulevaisuudessa. Oikein tehdyt liitännät, maadoitukset ja kuormituksen hallinta. Laaja vanhojenkin sähkökeskusten ja -järjestelmien tuntemus.
 • Kilpailukykyinen hintatarjous. Ei hintayllätyksiä. 
 • Paikallinen tuki jatkossakin (Tampereen seutu ja Pirkanmaa)

Myös aurinkopaneelien huolto pirkanmaalaisena laatutyönä

LVI Kurikka on vuonna 2011 Ylöjärvellä perustettu, Tampereella ja lähikunnissa palveleva yritys. Olemme kasvaneet Pirkanmaan vahvimmaksi  paikalliseksi LVIS-taloksi. Meillä on oman sähkötiimimme lisäksi tiimit myös muille LVI-sektorien alueille putkiremonteista lämpöpumppuihin.

Asennamme aurinkopaneeleja rivitalojen ja omakotitalojen lisäksi myös suurempiin kiinteistöihin. Saat meiltä täyden, paikallisen huoltopalvelun  aurinkopaneelijärjestelmällesi, kuten kaikkiin muihin tarjoamiimme ratkaisuihin Tampereen seudulla. 

 Pyydä tarjous

Tuotteitamme

Valikoimaamme on valittu Scanofficen testien jälkeen Suomen oloihin parhaiten sopiviksi osoittautuneet aurinkopaneelit. Myös  komponentit on huippulaatua. Tarjoamme markkinoiden uusimmat mallit (kysy lisää).  Esimerkit tuotteistamme:

Hyundai Energy Solutions on hyväksytty korkeimpaan Tier 1 -luokkaan, johon hyväksytään ainoastaan 2 prosenttia aurinkopaneelien valmistajista. Hyundai HiE -aurinkopaneeli on yhdistelmä tyyliä ja tehoa (yhtenäinen täysin musta pinta).

Hyundain käyttämä uusi shingled-rakenne hyödyntää aurinkopaneelin pinta-alan tehokkaasti. Paneelissa olevat aurinkokennot on leikattu ohuiksi viipaleiksi ja limitetty hiukan toistensa päälle, jolloin kennojen väliin ei jää tuottamatonta pintaa.

Takuu:

 • tuote- ja tuotantotakuu 25 vuotta
 • tehotakuu: 25 v käytön jälkeen min. 84,8 % tehoa jäljellä (HiE -aurinkopaneelit)

Canadian Solar -aurinkopaneeleissa käytetyt half-cut-kennot ( kaksoiskennot) ovat uusin teknologinen edistysaskel aurinkopaneelien kehityksessä. Suurin hyöty on aikaisempaa parempi energiatuotto myös pilvisellä säällä.

Half-cut-kennojen ansiosta aurinkopaneeli tuottaa vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä. Puolitetut kennot ovat myös perinteisiä kennoja vahvempia ja vähemmän alttiita mikrohalkeamille tai murtumille.

Tuottaa sähköä myös varjo-olosuhteissa

Perinteinen pystyasentoon asennettu yksimoduulinen aurinkopaneeli lakkaa  tuottamasta sähköä, kun paneelin alaosa jää varjoon. HiKu half-cut-paneelissa vain paneelin yläosa jatkaa sähkön tuottoa, vaikka alaosa on varjossa.

Ominaisuus on rahanarvoinen mm. joka kevät, kun lumi on liukunut varjostamaan paneelin alaosaa.

Takuu

• 12 vuoden materiaali- ja valmistustakuun
• 25 vuoden lineaarisen tuottotakuun.

Lisäksi tarjoamme monia muita vaihtoehtoja, esim:

 • ZNShine Solar -paneelit
 • Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit
 • aurinkopaneelin akku–sähkövarasto-hybridi-invertterit
 • Sofar-invertterit, muut korkealaatuiset invertterit ja  kiinnikkeet.

 Pyydä tarjous

Lisätietosivu: Rivitalojen ja taloyhtiöiden aurinkopaneelipalvelumme.