Sähkö Mint Oy osaksi LVI Kurikkaa

Sähkö Mint Oy on Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla toimiva, sähköurakointia tekevä yritys, joka on erikoistunut suurten kiinteistöjen sähköurakointiin.

Kaikki molempien yritysten asiakkailleen tähän saakka tarjoamat palvelut säilyvät jatkossakin. Lisäksi voimme palvella asiakkaitamme aiempaa paremmin suurissa kokonaisuuksissa.

– Voimme nyt tarjota asiantuntemusta kohteen LVIS-kokonaisuudesta suunnittelusta alkaen oman henkilöstömme voimin, kertoo LVI Kurikka Oy:n toimitusjohtaja Jonne Kurikka.

Sähkö Mint Oy:n henkilöstö muodostaa jatkossa LVI Kurikan sähköasennuksista ja -huollosta vastaavan yksikön, jota vetävät Sähkö Mint Oy:n Antti Harjunen ja Mikko Kanerva.

Sähkö Mint Oy:n osaaminen vahvistaa myös LVI Kurikan nykyisiä palvelualueita, esimerkiksi kiinteistöautomaation toteutuksia.

LVI Kurikka Oy palveluja ovat kiinteistöjen käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemäriremontit, LVI-huoltopalvelut, jäähdytys ja LTO-ratkaisut, lämpöpumput, kiinteistöautomaatio ja öljylämmitysratkaisujen huolto sekä  käytöstä poistot.

Sähköasennusten ja huollon mukaantulon jälkeen palvelut kattavat kaikki LVIS-erikoisalat. LVI Kurikalla oli ennen yhdistymistä 60 työntekijää. Yhdistymisen jälkeen ammattilaistemme lukumäärä on 75.

Lisätietoa

Jonne Kurikka
toimitusjohtaja, LVI Kurikka Oy
jonne.kurikka@lvikurikka.fi

Antti Harjunen
toimitusjohtaja, Sähkö Mint Oy
050 326 8050 / antti.harjunen@sahkomint.fi

Sähkö Mint Oy:n Antti Harjunen (vas.) ja Mikko Kanerva (oik.) jatkavat LVI Kurikan sähköyksikön vetäjinä. Keskellä LVI Kurikan perustaja ja toimitusjohtaja Jonne Kurikka.