Omakoti- ja rivitalojen LVI-tarkastukset! Lisätietoa lämmityksen ja putkistojen oireista

Uponor-kotiyksikkömme ammattilaisten helmi-maaliskuun maksuttomat tarkastukset ovat käynnissä. Pienten taloyhtiöiden tarkastusaikoja on vielä, ja voit tiedustella peruutusaikoja myös omakotitalon osalta (Tampere ja ympäristökunnat). Tarkastuksessa saat faktatietoa esim:

  • Lämmityksen tehottomuus – lämmitysjärjestelmän/lämmöntuoton vai patteriverkon vika? Korjausvaihtoehdot.
  • Putkien jäätyminen – pysyvä ratkaisu ongelmaan?
  • Onko vesivahingon riski todellinen – käyttövesiputket seinienne sisällä? 
  • Koko talotekniikkanne toimivuus – asiantuntijan näkemykset.

Varaukset ja tiedotelut yhteyshenkilöiltä (alempana sivulla) tai lomakkeella.  Tarkastuksen jälkeen saat tarjouksen tarvittavasta korjauksesta. Seuraavista teksteistä löydät tarkistuslistat pientalon käyttövesi- ja patteriverkon oireista, jotka kertovat vähintään tarkastuksen tarpeesta. 

Lämmityksen osalta vesikiertoisen lämpöverkon ja pattereiden kunto tai lattialämmityksen säätöjärjestelmän ratkaisevat, kuinka lämpö siirtyy eri huoneisiin. Asumismukavuuden lisäksi merkitys lämmityskustannuksille voi olla suuri, vaikka lämmityslaite olisi uusi.

Seinien sisällä kulkevat käyttövesiputket ovat taas suurin riski talon vesivahingolle ovat ikääntyneet. Metalliset käyttövesiputkistot syytä vaihtaa kestäviin komposiittiputkiin 30–35 vuoden päästä käyttöönotosta.

Saat asiantuntijamme tarkastuksen yhteydessä selkeää tietoa, rehellisen näkemyksen korjaustarpeista ja tarvittaessa selkeän hintatarjouksen uudistuksesta. Tunnemme laajasti myös erilaiset talojen lämmitysjärjestelmät ja uudet vaihtoehdot, joten saat näkemyksen kokonaisuudesta.

Pienet taloyhtiöt (rivitalot, pienkerrostalot):
Voit varata tarkastuksen myös ennen kuin olette tehneet päätöksen putkiremontista. Saatte samalla hyvää tietoa mahdollista kilpailutustanne ajatellen.

Asiakastyytyväisyytemme 2023 mitattukatso tulokset

Varaa talonne putkiston maksuton tarkastus

tai soita

Vili Matikalle (vas)

040 559 6568

Erkka Heikkilälle (oik)

044 761 5148
Vili Matikka
Erkka Heikkilä