Putkiremontti rivitalossa: Ei häiriötä asumiselle

Tältä sivulta löydät myös asukkaiden kokemuksia putkiremontista rivitalossa.

Jos käyttövesiputkistonne, lämpöverkkonne tai viemärinne uutistustarve mietityttää, voit nyt hyödyntää maksutonta kartoitustamme, joka selkeyttää tilanteenne. 

Takuutyö – minimihäiriö asumisellenne

Jos tilaatte remontin meiltä, saatte yhden yhteyshenkilön, joka on apunanne koko remontin ajan – sopimuksesta alkaen, yhteiseen lopputarkastukseen saakka.

Meillä on myös vahva remontin suunnitteluosaaminen, jonka merkityksestä voit lukea tämän sivun asiakastarinoista.

Keskitymme remonttinne siisteyteen ja  häiriöiden minimointiin. Hintamme ovat järkevät ja kilpailukykyiset – ja samat kaikille asiakkaille. Saat takuun lopputuloksesta. 

Meillä on erikoistuneet LVI-asentajat rivitalojen sekä toisaalta suurten kiinteistön putkiremonteille. Se takaa, että rakenteiden yllättävätkään yksityiskohdat eivät aiheuta ongelmia

Teemme putkiremontteja rivitaloihin Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaan alueella. 

Hyödynnä nyt maksutonta kartoitustamme. Saat tärkeää tietoa putkistonne kunnosta. Kyseessä on LVI-ammattilaisen asiallinen kartoitus, joka ei sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton kartoitus

Näin tehtiin As. Oy Kotipoukaman putkiremontti

Taloyhtiö kilpailutti putkiremontin, johon kuuluivat käyttövesiputkien uusiminen sekä lämpöverkkoremontti.

– Kaikennäköistä kaveria kävikin esittäytymässä. Yksi sanoi, että putkiremontti on koko rivitalossa ohi yhteensä viikossa, miehiä tulee niin paljon. Toinen kertoi, että talon alla kulkeneisiin muoviputkiin voi sisälle ujuttaa uudet putket, eikä koko putkistoa tarvitse uusia, hallituksen puheenjohtaja Risto Rintanen muistaa.

LVI Kurikka voitti tarjouskilpailun, ja sai työstä erittäin positiivisen palautteen.

– Tämä nyt kuulostaa vähän liiankin hyvältä, mutta ei minulle tule yhtään pahaa asiaa mieleen koko remontista. Niin hyvin se  meni, isännöitsijä Pentti Allinniemi sanoo.

Lue, kuinka rivitaloyhtiö As. Oy Kotipoukaman putkiremontti tehtiin – mukana asukkaiden palautteet.

”Remontista ei ollut asumiselle mitään häiriötä”

Pattereista kadonnut lämpö oli oli ensimmäinen merkki rivitaloyhtiö As. Oy Poukamankatu 2:n lämpöverkkoremontin tarpeesta.

– LVI Kurikan valintaa tarvinnut katua. Pojat tekivät siistiä sekä täsmällistä työtä. Lopputulos on huippujälkeä, se on meidän talon kaikkien asukkaiden mielipide, kertoo Mikko Houni.

Lue tarina Poukamankatu 2:n remontista, jossa suunnittelun merkitys korostui vielä remontin jälkeen.

Lisätietoa putkiremonteista

Tilaa maksuton kartoitus Pyydä tarjous putkiremontista

Siisti putkiremontti ei haittaa asumista (käyttövesi- ja patteriremontit sekä sukitus)

Kaikki remonttitiimimme ovat harjoitelleet ja toteuttaneet vähintään kymmeniä kertoja prosessin, jossa asiakkaan asumisviihtyvyys on tärkein.

Riisumme ulkokengät eteisessä ja puemme sisäkengät jalkaan. Suojaamme herkästi pölyttyvät pinnat.

Viemme lähtiessämme kaikki remontista aiheutuneet roskat kierrätykseen tai sekajätteen joukkoon – materiaalista riippuen.

Patteriremontti ja käyttövesieromontti tehdään pinta-asennuksina, jolloin talonne rakenteita ei rikota. Se on myös turvallinen ratkaisu, sillä tulevaisuudessa mahdolliset vuodot näkyvät heti, eivätkä ne ehdi vahingoittaa talon rakenteita,

Viemäriremonteista sukitus on siisti prosessi, mutta perinteinen viemäriremontti rakenteiden avaamisineen aiheuttaa luonnollisesti häiriötä asumiseen. Teemme kuitenkin myös perinteiset viemäriremontit aina mahdollisimman siististi, yksityiskohdat huomioiden ja asumisviihtyvyydestänne huolehtien.