Putkiremontti rivitalossa: Ei häiriötä asumiselle

Tältä sivultä löydät seuraavat tiedot:

  • rivitalon putkiremontin hintaperusteet
  • käyttövesiputkien uusiminen
  • lämpöverkkoremontti
  • asiakkaidemme kokemuksia

Takuutyö – minimihäiriö asumisellenne

Jos tilaatte remontin meiltä, saatte yhden yhteyshenkilön, joka on apunanne koko remontin ajan – sopimuksesta alkaen, yhteiseen lopputarkastukseen saakka.

Meillä on vahva remontin suunnitteluosaaminen, jonka merkityksestä voit lukea tämän sivun asiakastarinoista.

Keskitymme remonttinne siisteyteen ja  häiriöiden minimointiin. Hintamme ovat järkevät ja kilpailukykyiset – ja samat kaikille asiakkaille. Saat takuun lopputuloksesta. 

Meillä on erikoistuneet LVI-asentajat rivitalojen sekä toisaalta suurten kiinteistön putkiremonteille. Se takaa, että rakenteiden yllättävätkään yksityiskohdat eivät aiheuta ongelmia

Teemme putkiremontteja rivitaloihin Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaan alueella. 

Hyödynnä nyt maksutonta kartoitustamme. Saat tärkeää tietoa putkistonne kunnosta. Kyseessä on LVI-ammattilaisen asiallinen kartoitus, joka ei sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton kartoitus tai pyydä tarjous

Putkiremontin hinta rivitalossa?

Mikä on rivitalon putkiremontin keskimääräinen kokonaishinta tai neliöhinta?  Kysymykseen osaa vastata parhaiten rivitalojen putkiremonttien erikoismies, myyntipäällikkömme Vili Matikka.

–  Hinta on perustapauksessa omakotitalon putkiremontin hinta kertaa rivitalon asuntomäärä, mutta kiinteistön rakenteet lisäävät usein kustannusta rivitalossa jonkin verran.

 – Kustannus ei kuitenkaan ole yleensä niin korkea kuin yleiset mielikuvat hinnasta.

– Putkiremontti on edullisin yksitasoisessa rivitalossa, jossa on ns. kevyet väliseinät.

– Hintamuuttujia ovat kerrosten lisäksi lähinnä palokatkot huoneistojen välisiin seiniin, mahdolliset huoneistokohtaiset vesimittarit ja lämminvesivaraajat sekä putkiston eristykset, joihin pitää keskittyä rivitalossa omakotitaloa enemmän, jotta viimeisinkin putkiston päässä oleva asunto saa vetensä varmasti lämpimänä tai kylmänä.

– Kun tiedän nuo asiat ja voin tehdä muutaman lisäkysymyksen, voin arvioida rivitalon putkiremontin hinnan nopeastikin.

– Ennen lopullista tarjousta kiinteistö on aina tarkastettava kunnolla, jotta nähdään, mitkä ratkaisut ovat järkevimpiä paitsi talolle, myös asukkaille. Samalla saamme riittävän tiedon, jonka pohjalta voimme tehdä pitävän hintatarjouksen, Vili Matikka kertoo.

Soita tai lähetä sähköpostia Vilille

Voit esittää kysymyksesi rivitalon putkiremontista suoraan Vili Matikalle – saat nopeimmin vastaukset!

Vili Matikka

Myynti, putkiremontit: tarjouspyynnöt omakotitalot ja taloyhtiöt.

040 559 6568

vili.matikka@lvikurikka.fi

Voit myös tutustua esimerkkeihimme omakotitalon putkiremontin hinnasta:

Näin tehtiin As. Oy Kotipoukaman putkiremontti

Taloyhtiö kilpailutti putkiremontin, johon kuuluivat käyttövesiputkien uusiminen sekä lämpöverkkoremontti.

– Kaikennäköistä kaveria kävikin esittäytymässä. Yksi sanoi, että putkiremontti on koko rivitalossa ohi yhteensä viikossa, miehiä tulee niin paljon. Toinen kertoi, että talon alla kulkeneisiin muoviputkiin voi sisälle ujuttaa uudet putket, eikä koko putkistoa tarvitse uusia, hallituksen puheenjohtaja Risto Rintanen muistaa.

LVI Kurikka voitti tarjouskilpailun, ja sai työstä erittäin positiivisen palautteen.

– Tämä nyt kuulostaa vähän liiankin hyvältä, mutta ei minulle tule yhtään pahaa asiaa mieleen koko remontista. Niin hyvin se  meni, isännöitsijä Pentti Allinniemi sanoo.

Lue, kuinka rivitaloyhtiö As. Oy Kotipoukaman putkiremontti tehtiin – mukana asukkaiden palautteet.

”Remontista ei ollut asumiselle mitään häiriötä”

Pattereista kadonnut lämpö oli oli ensimmäinen merkki rivitaloyhtiö As. Oy Poukamankatu 2:n lämpöverkkoremontin tarpeesta.

– LVI Kurikan valintaa tarvinnut katua. Pojat tekivät siistiä sekä täsmällistä työtä. Lopputulos on huippujälkeä, se on meidän talon kaikkien asukkaiden mielipide, kertoo Mikko Houni.

Lue tarina Poukamankatu 2:n remontista, jossa suunnittelun merkitys korostui vielä remontin jälkeen.

Lisätietoa putkiremonteista

Tilaa maksuton kartoitus tai pyydä tarjous 

Siisti putkiremontti ei haittaa asumista (käyttövesi- ja patteriremontit sekä sukitus)

Kaikki remonttitiimimme ovat harjoitelleet ja toteuttaneet vähintään kymmeniä kertoja prosessin, jossa asiakkaan asumisviihtyvyys on tärkein.

Riisumme ulkokengät eteisessä ja puemme sisäkengät jalkaan. Suojaamme herkästi pölyttyvät pinnat.

Viemme lähtiessämme kaikki remontista aiheutuneet roskat kierrätykseen tai sekajätteen joukkoon – materiaalista riippuen.

Patteriremontti ja käyttövesieromontti tehdään pinta-asennuksina, jolloin talonne rakenteita ei rikota. Se on myös turvallinen ratkaisu, sillä tulevaisuudessa mahdolliset vuodot näkyvät heti, eivätkä ne ehdi vahingoittaa talon rakenteita,

Viemäriremonteista sukitus on siisti prosessi, mutta perinteinen viemäriremontti rakenteiden avaamisineen aiheuttaa luonnollisesti häiriötä asumiseen. Teemme kuitenkin myös perinteiset viemäriremontit aina mahdollisimman siististi, yksityiskohdat huomioiden ja asumisviihtyvyydestänne huolehtien.