Putkiremontti rivitalossa Tällä sivulla tärkeimmät asiat ja rivitalon putkiremontin hintatietoa

NOPEA YHTEYS MA–PE 9–15.30

Putkiremontit, tarkastukset: 040 559 6568 (Vili Matikka)
Vuodot, vesikalusteet: 044 989 5804 (LVI Huolto)

Rivitalojen vesiputkien tarkastukset käynnissä!

Voit varata tarkastuksen rivitaloonne tai pienkerrostaloonne myös ennen kuin olette tehneet päätöksen putkiremontista. Saatte samalla hyvää tietoa kokonaisuudesta.

Lue lisää ja varaa tarkastus

Tärkeimmät erot rivitalo-putkiremonteissa Tampereen seudulla

Lisäksi on järkevä selvittää, onko saamanne tarjous tehty realistisesti vai hinta pyritty painamaan mahdollisimman alas?

Varaa maksuton kartoitus tai pyydä tarjous

Putkiremontin hinta rivitalossa?

Mikä on putkiremontin keskimääräinen neliöhinta esim. 80-luvun rivitalossa Tampereella?  

–  Hinta rivitalossa on perustapauksessa omakotitalon putkiremontin hinta kertaa rivitalon asuntomäärä. Kiinteistön rakenteet lisäävät usein kustannusta rivitalossa jonkin verran. Hinta ei silti ole yleensä niin korkea kuin yleiset mielikuvat putkiremontin kustannuksista, kertoo LVI Kurikan rivitalojen putkiremonttien kokenut asiantuntija, myyntipäällikkömme Vili Matikka.

– Putkiremontti on edullisin yksitasoisessa rivitalossa, jossa on ns. kevyet väliseinät. Hintamuuttujia ovat kerrosten lisäksi mm. palokatkot huoneistojen välisiin seiniin, mahdolliset huoneistokohtaiset vesimittarit ja lämminvesivaraajat sekä putkiston eristykset. Niihin pitää keskittyä omakotitaloa paremmin, jotta viimeisinkin putkiston päässä oleva asunto saa vetensä aina lämpimänä tai kylmänä.

– Kun tiedän nuo asiat ja voin tehdä muutaman lisäkysymyksen, voin arvioida rivitalon putkiremontin hinnan nopeastikin.

– Ennen lopullista tarjousta tarkastamme kiinteistön kunnolla, jotta näemme, mitkä ratkaisut ovat järkevimpiä paitsi talolle, myös asukkaille. Samalla saamme tarkat tiedot, joiden pohjalta voimme tehdä pitävän hintatarjouksen, Vili Matikka kertoo.

Putkiremontin ajankohta rivitalossa?

Tällä hetkellä putkiremontteja tehdään eniten 80-luvun ja 90-luvun rivitaloissa. 70-luvun rivitaloissa putkiremontti pitäisi olla jo tehtynä. Jos ei ole, kalliin vesivahingon riski on suuri.

Rivitalon putkiremontin ajankohta vuodenaikojen suhteen voi olla yhtä hyvin talvi kuin kevät, kesä tai syksy.

Siisti remontti ei juuri häiritse asumista. Myös lämpöä riittää, tarvittaessa tuomme aina korvaavat lämmityslaitteet. Vettä on aina saatavissa, ja katkot ovat lyhyitä.

Kysy suoraan ammattilaisiltamme!

Saat vastaukset heti. Vilillä ja Erkalla on yhteensä lähes 20 vuoden kokemus erilaisten rivitalojen putkiremonteista Tampereella ja lähikunnissa. Voit myös lähettää lomakeviestin. Palaamme asiaasi mahdollisimman pian!

tai soita

Vili Matikalle (vas)

040 559 6568

Erkka Heikkilälle (oik)

044 761 5148
Vili Matikka
Erkka Heikkilä

Uusi asiakashaastattelu: As. Oy Vahveronrivin putkiremontti Pirkkalassa

Näin tehtiin As. Oy Kotipoukaman putkiremontti

Taloyhtiö kilpailutti putkiremontin, johon kuuluivat käyttövesiputkien uusiminen sekä lämpöverkkoremontti.

– Kaikennäköistä kaveria kävikin esittäytymässä. Yksi sanoi, että putkiremontti on koko rivitalossa ohi yhteensä viikossa, miehiä tulee niin paljon. Toinen kertoi, että talon alla kulkeneisiin muoviputkiin voi sisälle ujuttaa uudet putket, eikä koko putkistoa tarvitse uusia, hallituksen puheenjohtaja Risto Rintanen muistaa.

LVI Kurikka voitti tarjouskilpailun ja sai työstä erittäin positiivisen palautteen.

– Tämä nyt kuulostaa vähän liiankin hyvältä, mutta ei minulle tule yhtään pahaa asiaa mieleen koko remontista. Niin hyvin se  meni, isännöitsijä Pentti Allinniemi sanoo.

Lue, kuinka rivitaloyhtiö As. Oy Kotipoukaman putkiremontti tehtiin – mukana asukkaiden palautteet.

”Remontista ei ollut asumiselle mitään häiriötä”

Pattereista kadonnut lämpö oli oli ensimmäinen merkki 80-luvun alussa rakennetun rivitaloyhtiö As. Oy Poukamankatu 2:n lämpöverkkoremontin tarpeesta.

– LVI Kurikan valintaa tarvinnut katua. Pojat tekivät siistiä sekä täsmällistä työtä. Lopputulos on huippujälkeä, se on meidän talon kaikkien asukkaiden mielipide, kertoo Mikko Houni.

Lue tarina Poukamankatu 2:n remontista, jossa suunnittelun merkitys korostui vielä remontin jälkeen.

Lisätietoa putkiremonteista

Tilaa maksuton kartoitus tai pyydä tarjous 

Siisti putkiremontti ei haittaa asumista (käyttövesi- ja patteriremontit sekä sukitus)

Meillä on pitkä kokemus hyvin erilaisten ihmisten kanssa asioinnista. Panostamme asiakaspalveluun.  Kaikki remonttitiimimme ovat harjoitelleet ja toteuttaneet vähintään kymmeniä kertoja prosessin, jossa asiakkaan asumisviihtyvyys on tärkein.

Riisumme ulkokengät eteisessä ja puemme sisäkengät jalkaan. Suojaamme herkästi pölyttyvät pinnat. Imuroimme mahdollisesti porarei’istä varisseet hiukkaset päivittäin.

Viemme lähtiessämme kaikki remontista aiheutuneet roskat kierrätykseen tai sekajätteen joukkoon – materiaalista riippuen.

Patteriremontti ja käyttövesieromontti tehdään pinta-asennuksina, jolloin talonne rakenteita ei rikota. Se on myös turvallinen ratkaisu, sillä tulevaisuudessa mahdolliset vuodot näkyvät heti, eivätkä ne ehdi vahingoittaa talon rakenteita,

Viemäriremonteista sukitus on siisti prosessi, mutta perinteinen viemäriremontti rakenteiden avaamisineen aiheuttaa luonnollisesti häiriötä asumiseen. Teemme kuitenkin myös perinteiset viemäriremontit aina mahdollisimman siististi, yksityiskohdat huomioiden ja asumisviihtyvyydestänne huolehtien.