Ilmavesilämpöpumppu asennettuna - Tampere ja lähikunnat Daikin-arvonta! | 2 x 3000 € matkalahjakortit

UUTTA: Tyylikäs, Euroopassa valmistettu Daikin Altherma 3 R MT on markkinoiden tehokkain ilma-vesilämpöpumppu luokassaan! Hanki Daikinin lämpöpumppu nyt ja osallistu 3 x 2000 euron matkalahjakorttien arvontaan! Me tarjoamme ilma-vesilämpöpumppuja asennettuna Pirkanmaalla Tampereelle ja lähikuntiin.

Uusi Daikin on erinomainen vesipattereilla varustetuun lämmitysjärjestelmään. Se sopii myös lattialämmitykseen sekä öljykattilan tai sähkölämmityksen korvaajaksi. 3 R MT on hyvä ratkaisu sekä vanhoihin että uusiin rakennuksiin, myös matalaenergiataloihin.

Saat meiltä yli 10 v kokemukseen perustuvaa faktatietoa eri ilma-vesipumppujen toimivuudesta erilaissa kohteissa. Tarjoamme  kokonaisosaamisen pumppuasennuksesta lämpöverkkoihin ja öljylämmityksen vaihtoon. Toteutamme kaikki työt 100 % omaan henkilöstöömme kuuluvien, paikallisten ammattilaisten voimin. 

Tiedämme johtavien merkkien uusimpien mallien vahvuudet tai heikkoudet oman pumppuhuoltomme ansiosta. Valikoimiimme ovat päätyneet laitteet, joiden varmatoimisuus (vähäinen korjaustarve), tehokkuus, hyötysuhde ja kestävyys ovat parhaita.

Daikin-arvonta! | 2 x 3000 € matkalahjakortit

  • Kampanja-aika on 15.1.-31.3.2024
  • Arvontaan voivat osallistua  em. aikana Daikinin ilma-vesi-ja maalämpöpumpun valtuutetulta jälleenmyyjältä ostaneet kuluttajat
  • Hanki pumppu meiltä: saat ammattitaitoisen, paikallisen kokonaistoteutuksen ja osallistut arvontaan.

Pyydä tarjous tai maksuton kartoitus

Lisätietoa: Daikin Altherma 3 R MT ja huomioitavat asiat

Lue lisää uutuudesta tietosivultamme, jossa kerromme myös tärkeistä asioista, jotka kannattaa huomioida ilma-vesilämpöpumpun hankinnan yhteydessä.
Lisätietoa: Daikin Altherma 3 R MT ja huomioitavat asiat.

Kokonaispaketti: patteriverkot, lattialämmitys ja öljylämmityksen vaihto

Meillä ilma-vesilämpöpumpuista vastaa oma, lämpöpumppuihin keskittyvä asennustiimi. Kaikki asentajat ovat omia työntekijöitämme. Ylöjärven toimitiloissamme palvelee myös lämpöpumppujen huoltopalvelu

Varmistamme aina patteriverkkonne tai lattialämmityksenne säätöjärjestelmän toimivuuden. Patteriverkon kunnolla ja pattereiden toimivuudella/laadulla on ratkaisevan suuri merkitys lämmityksen tasaisuuteen, uuden ilma-vesipumpun tuomien kustannussäästöjen toteutumiseen ja asumismukavuuteen.

Saat meiltä  kokonaispalvelun myös öljylämmityksen vaihdossa ilma-vesilämpöpumppuun oman henkilöstömme tekemänä (sis. virallinen käytöstä poisto)  Olemme Pirkanmaan vahvin kaikki LVIS-palvelut tarjoava, täysin paikallinen yritys. 

Ilma-vesilämpöpumppujen vertailut

Suomessa ei ole tehty merkittäviä ilmavesi-lämpöpumppujen vertailuja sitten TM-testin (2015), mutta meillä on asennus- ja huoltokokemusta kaikista johtavista ilma-vesilämpöpumpuista vuodesta 2010 saakka.  Kysy asiantuntijoiltamme, mikä olisi paras pumppu sinulle tai pyydä tarjous.

Vertailussa muut suosituimmat Daikin, Mitsubishi Electricin ilma-vesilämpöpumput

Tuotekuvastomme


Ilma-vesilämpöpumppu asennettuna: osaaminen ja tärkeät lisätiedot

Miten alkuun? Varaa maksuton asiantuntijakartoitus

Jos harkitset lämmitysjärjestelmänne uudistusta, suosittelemme vahvasti ammattilaisen tekemää kartoitusta ennen uuden laitteen hankintaa. Se on sinulle helppoa ja maksutonta.

Voit varata lammattilaisemme kartoituskäynnin veloituksetta. Saat tärkeää tietoa paitsi pumpuista, myös lämpöverkkonne ja pattereidenne valmiudesta uudelle lämmitysratkaisulle.

Saat myös kaikkiin kysymyksiisi faktatietoon perustuvat vastaukset.

Tilaa maksuton kartoitus

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Erkka Heikkilä

Erkka Heikkilä

Myynti, putkiremontit ja ilma-vesilämpöpumput: tarjouspyynnöt omakotitalot.

044 761 5148

erkka.heikkila@lvikurikka.fi