Ilmavesilämpöpumppu asennettuna Tampere ja lähikunnat | Oma huolto, 10 v kokemus

Mikä on paras ilma-vesilämpöpumppu sinulle? Suomessa ei ole tehty merkittäviä ilmavesi-lämpöpumppujen vertailuja sitten TM-testin (2015), mutta meillä on kokemusta kaikista johtavista ilma-vesilämpöpumpuista vuodesta 2010 saakka.  Tarjoamme ilma-vesilämpöpumppuja asennettuna Pirkanmaalla Tampereelle ja lähikuntiin.

Saat meiltä yli 10 v kokemukseen perustuvaa faktatietoa eri ilma-vesipumppujen toimivuudesta erilaissa kohteissa. Voit pyytää selkeän hintatarjouksen (ilma-vesilämpöpumppu asennettuna) tai varata maksuttoman kartoituksen

Tiedämme myös, mitkä ovat johtavien merkkien uusimpien mallien vahvuudet tai heikkoudet. Valikoimiimme ovat päätyneet ne laitteet, joiden varmatoimisuus (vähäinen korjaustarve), tehokkuus, hyötysuhde ja kestävyys ovat parhaita.

 

Tällä valikoimissamme ovat Daikinin, Mitsubishi Electricin, Boschin ja Niben ilma-vesilämpöpumput, joista löydät kattavat tiedot, kuvaston ja vertailun tältä sivulta.

Meillä ilma-vesilämpöpumpuista vastaa oma, nimenomaan lämpöpumppuihin keskittyvä asennustiimi. Kaikki asentajat ovat omia työntekijöitämme.

Olemme 100 % paikallinen yritys. Jos haluat selvittää kerralla, mikä on paras ilma-vesilämöpumppu tarpeeseesi, varaa meiltä maksuton asiantuntijakartoitus.  Autamme mielellämme sinua!

Varaa maksuton kartoitus

Ylöjärven toimitiloissamme palvelee myös lämpöpumppujen huoltopalvelu, joten saat meiltä apua nopeasti jatkossakin. Huollamme kaikkia merkkejä.

Palvelemme Pirkanmaan alueella. Tarjoamme ilma-vesilämpöpumpun asennettuna Tampereen lisäksi mm. Nokialle, Ylöjärvelle, Kangasalalle, Lempäälään ja Pirkkalaan ja muihin lähikuntiin. 

Tehokkain ilma-vesilämpöpumppu tarpeeseesi? Vertailussa Daikin, Mitsubishi Electricin ja Boschin ilma-vesilämpöpumput

Tuotekuvastomme


Ilma-vesilämpöpumppu asennettuna: osaaminen ja tärkeät lisätiedot

 

Miten alkuun? Varaa maksuton asiantuntijakartoitus

Jos harkitset lämmitysjärjestelmänne uudistusta, suosittelemme vahvasti ammattilaisen tekemää kartoitusta ennen uuden laitteen hankintaa. Se on sinulle helppoa ja maksutonta.

Voit varata lammattilaisemme kartoituskäynnin veloituksetta. Saat tärkeää tietoa paitsi pumpuista, myös lämpöverkkonne ja pattereidenne valmiudesta uudelle lämmitysratkaisulle.

Saat myös kaikkiin kysymyksiisi faktatietoon perustuvat vastaukset.

Tilaa maksuton kartoitus

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Erkka Heikkilä

Myynti, putkiremontit ja ilma-vesilämpöpumput: tarjouspyynnöt omakotitalot.

044 761 5148

erkka.heikkila@lvikurikka.fi