Ilmalämpöpumppu asennettuna Tampere ja lähikunnat – erikoisosaamista ja oma huolto

Mikä on paras ilmalämpöpumppu tarpeeseesi? Voit luottaa yli 20 vuoden kokemukseemme ilmalämpöpumpun valinnassa ja asennuksessa. Toimitamme ilmalämpöpumppuja asennettuna (omat asentajat) Pirkanmaalla Tampereelle ja lähikuntiin, esim. Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä ja Pirkkala.

Olemme 100 % paikallinen toimija. Kaikki asentajat ovat omia työtekijöitämme, jotka ovat erikoistuneet nimenomaan lämpöpumppujen asennuksiin.

Meillä on myös oma huoltopalvelu Ylöjärven toimipisteessämme kaikille pumppumerkeille. Olemme tukenasi jatkossakin, mikäli pumpussasi ilmenee huoltotarpeita.

 Pyydä tarjous

Emme ole sidottuja yhteen valmistajaan vaan tarjoamme useita ilmalämpöpumppumerkkejä Wilfasta Daikiin. Valikoimaamme ovat vuosien mittaan päätyneet ne laitteet, joiden varmatoimisuus ja kestävyys ovat olleet parhaita. Näillä pumpuilla on erinomainen hyötysuhde ja kyky tuottaa lämpöä kovillakin pakkasilla.

Meille työsuunnittelussa ja asennuksessa ovat tärkeitä paitsi kohteesi erityispiirteet myös sinun tavoitteesi. Onnistunut lopputulos on se, joka parhaiten palvelee lämmitys- ja viilennystarvettasi. Kanssamme et koe laatu- tai hintayllätyksiä ilmalämpöpumpun valinnassa tai asennuksessa. 

Tuotekuvastomme


Ilmalämpöpumppu asennettuna: osaamisemme, laitteen valinta ja takaisinmaksuaika

 

Miten alkuun? Varaa maksuton asiantuntijakartoitus

Jos harkitset ilmalämpöpumppua tai laajempaa lämmitysjärjestelmänne uudistusta, suosittelemme vahvasti ammattilaisemme tekemää kartoitusta ennen uuden laitteen hankintaa. Se on sinulle helppoa ja maksutonta.

Voit varata lammattilaisemme kartoituskäynnin veloituksetta. Saat tärkeää tietoa paitsi pumpuista, myös lämpöverkkonne ja pattereidenne valmiudesta uudelle lämmitysratkaisulle.

Saat myös kaikkiin kysymyksiisi faktatietoon perustuvat vastaukset.

Tilaa maksuton kartoitus

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Mikko Kanerva

Työnjohto, sähköhuolto | Tarjouspyynnöt: aurinkopaneelit, sähköauton latausratkaisut, ilmalämpöpumput

050 326 82 13

mikko.kanerva@lvikurikka.fi