Kiinteistöautomaatio Tampereen seudulla Asennus ja huolto 30 vuoden kokemuksella

Rekrytointi

Kiinteistöautomaatioasentajan paikka auki!
Lue lisää

Suunnittelemme ja asennamme kiinteistöautomaatiota 30 vuoden kokemuksella. Palvelumme perustuu realistiselle suunnittelulle, pitkäikäisiksi todetuille tuotteille ja hyvälle työn jäljelle.

Myymme eri valmistajien säätölaitteita, jotka sopivat myös pieniin kohteisiin, esim. omakotitaloihin tai lämmönjakokeskuksiin, esimerkiksi

  • EasyIO
  • Ouman
  • Produal
  • Danfoss

Toimitamme tarvittaessa laitteita myös verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta (ota yhteyttä).

Kokemusta kouluista tehtaisiin ja toimistoista virastoihin

Nykyaikainen kiinteistöautomaatio helpottaa kiinteistön hoitoa, antaa joustoa ja kerää tietoa. Kiinteistöissä on yhä harvemmin paikallista valvomoa, vaan valvomo kulkee kiinteistön hoitajan mukana esimerkiksi nettiselaimessa tai puhelinsovelluksessa.

Tämän päivän kiinteistöautomaatio on visuaalisesti ymmärrettävää ja yhä lähempänä tavallista käyttäjää. Avoimelle lähdekoodille ja maksuttomille työkaluille perustuvat EasyIO-säätimet täyttävät nämä kaikki ehdot.

Toteutamme järjestelmäratkaisuja EasyIO:n ja Johnson Controlsin ohjelmoitavilla logiikoilla. Laajaan kokemukseemme sisältyy esimerkiksi kouluja, tehtaita, toimistoja, uimahalleja ja julkishallinnon rakennuksia, ja niiden prosessien ohjauksen suunnittelu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Kiinteistöautomaation huolto lisää käyttöikää ja säästää energiaa

Säännöllinen huolto tekee kiinteistöautomatiolle hyvää. Se lisää järjestelmän käyttöikää, säästää energiaa ja ehkäisee pieniä vikoja kehittymästä isoiksi ongelmiksi.

Huollamme rakennusautomaation merkistä riippumatta! Suureen kiinteistöön kannattaa harkita säännöllistä vuosihuoltosopimusta, jolloin voit jättää yhden huolen meidän harteillemme!

Korjaamme tietenkin myös äkilliset vikatilanteet. Ota yhteyttä!


RAKENNA OMA HALLINTAPANEELISI


ESITÄ DATAA NIIN KUIN HALUAT


HELPPO KÄYTTÄÄ – MYÖS MOBIILINA

Pienille ja keskisuurille kiinteistölle EasyIO by Johnson Controls

EasyIO-tuotteet vastaavat erityisesti pienten ja keskisuurten kiinteistöjen tarpeisiin. Säätimet säästävät kiinteistön hallinnan ohjelmistokuluja, sillä niissä on valmiina esim. Sox, BACnet, Modbus, EnOcean ja Web-API -valmiudet.

Tuotteiden energiansäästömahdollisuudet, helppo asennus ja ylläpito, oheislaitteiden ja -ohjelmistojen tarpeettomuus ja langattomat sovellukset vähentävät niin asentajan kuin käyttäjänkin kuluja.

EasyIO antaa sinulle kiinteistösi ohjat. Standardoidut ajurit langattomat ominaisuudet, avoimen lähdekoodin teknologia, sekä Niagara4 valvomojärjestelmä suuremmissa kohteissa, mahdollistavat maksimaalisen yhteen toimivuuden, integraatiomahdollisuudet ja joustavan käyttöliittymän.

Energian kulutuksen älykäs valvonta on helppoa – kuten myös kulutuksen hallinta, analyysi, optimointi sekä tärkeimpänä säästö ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen.

Ota yhteyttä

Valtteri Virtanen

Valtteri Virtanen

Myynti: ilmalämpöpumput ja kiinteistöautomaatio

04578841411

valtteri.virtanen@lvikurikka.fi