Vastuumme

LVI Kurikka Oy on suomalainen, vuonna 2011 perustettu, Pirkanmaan alueella toimiva LVI-palveluyritys.  Yrityksen toimitusjohtajana toimii pääomistaja Jonne Kurikka.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat putkiremontit, LVI-urakointi, lämmitys, jäähdytys ja kiinteistöautomaatio, lämpöpumppuhuolto ja -asennus, sekä erilaisia öljysäiliöihin liittyviä erikoistöitä.

Vuodesta 2020 olemme kuuluneet osaksi Korpi Capitalin korjausrakentamisen klusteria. LVI Kurikan omistus on 100 % Suomessa.

LVI Kurikka on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan kaikkia voimassa olevia lakeja ja asetuksia, sekä alaan kohdistuvia määräyksiä ja yleisesti alaan kohdistuvia hyviä tapoja ja eettisiä periaatteita.

Asiakaskuntaamme kuuluu suuria vakuutusyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja, sekä julkishallinnollisia organisaatioita. Jo nämä asiakkuudet asettavat Kurikalle suuret vastuullisuusstandardit, jotka ovatkin määrittäneet yrityksen toimintaa koko sen olemassaolon ajan.

Ympäristö (E)

Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Vaalimme ympäristöämme: käytämme ympäristöystävällisiä tuotteita sekä lajittelemme ja kierrätämme työmaajätteet.

Kaikki työautomme ovat vähäpäästöisiä ja laitteistomme energiatehokasta. LVI Kurikan liikevaihdosta valtaosa on asiantuntija- ja asennustyötä, siis palvelumyyntiä, joten tuotannolliset päästömme ovat hyvin pieniä.

LVI Kurikalla ei ole tuotantolaitoksia tai tehtaita. Pyrimme huomioimaan toimintamme suunnittelussa sen, että mahdollisimman ison osan työstä pystyisi tekemään samalla käynnillä. Tämä on paitsi energiatehokasta, myös kustannustehokasta asiakkaan lompakon hoitamista.

Sosiaaliset suhteet (S)

Olemme suomalainen LVI-yritys ja ylpeitä siitä! Meillä jokainen työntekijä on tärkeä. Työsuhteet meillä on pitkiä, vaihtuvuus pientä, sairauspoissaolot vähäisiä ja työntekijät suosittelevat meitä työnantajana.

Järjestämämme työterveyshuolto on kattava, ja se on kaikkien työntekijöidemme käytettävissä. Seuraamme aktiivisesti sairauspoissaolojemme kehittymistä ja koulutamme esihenkilöstöämme.

Sitoudumme työntekijöihimme pitkällä aikajänteellä, ja on mahtavaa nähdä, kun he työnsä ohessa suorittavat opintoja tai etenevät meidän urapolkuamme eteenpäin!

Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja suhtaudumme talon ulkopuolisiin koulutuksiin todella kannustavasti. Koska yritys on perustettu myös halusta kehittyä ja saada aikaan, haluamme kannustaa myös työntekijöitämme kouluttautumaan ja kehittymään entisestään.

Kannustamme työntekijöitämme liikkumaan ja pitämään itsestään huolta kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun muodossa. Kannamme vastuuta lasten ja nuorten liikkumisesta. Tuemme junioriurheilua, sekä yksilöurheilijoita, mm. Pihla Kaivo-ojaa. Haluamme kantaa yhteiskunnallisen vastuumme.

  Työntekijöitä: 60

  Sairauspoissaolot: 0,8%

Hallinto (G)

Meillä paitsi laatu, myös toiminnan vastuullisuus on keskiössä.

LVI Kurikka on sitoutunut noudattamaan kaikkia niitä lakeja ja säädöksiä, jotka toimialaamme koskevat.

Meillä on Bisnoden AAA -rating, joka on korkein luottoluokitus, jonka yritys voi Suomessa saada. Olemme Vastuu Groupin rekisteröitynyt Luotettava kumppani ja olemme saaneet myös Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatin. Yrityksemme on saanut myös Ylöjärven Elinkeinopalkinnon vuonna 2022.

Haluamme toimia vastuullisesti myös kumppaniemme valinnassa. Kun valitsemme itsellemme kumppania, noudatamme tilaajavastuulain vaatimuksia ja tarkennuksia.

Käytämme kumppaniemme monitorointiin Vastuu Groupin järjestelmää. Haluamme näin edesauttaa harmaan talouden kitkemistä Suomessa.

Kaikki keskeiset palvelukumppanimme ja tavarantoimittajamme ovat Suomessa toimivia laillisia tahoja, joilta edellytämme sitä samaa korkeiden eettisten periaatteiden mukaan toimimista, johon itse kaikessa tekemisessämme pyrimme.

Hallitustyöskentelyssä ja johtoryhmätoiminnassa olemme sitoutuneet korkeisiin eettisiin periaatteisiin. Kaiken toimintamme keskiössä ovat  vastuullisuus ja luotettavuus.