Tampereen seudun asiakasystävällisin putkiremontti Putkiremontti Tampereella siistinä takuutyönä

NOPEA YHTEYS MA–PE 9–15.30

Putkiremontit, tarkastukset: 040 559 6568 (Vili Matikka)
Vuodot, vesikalusteet: 044 989 5804 (LVI Huolto)

Tältä sivulta löydät tiedot omakotitalon putkiremonteista Tampereella ja muissa Pirkanmaan kunnissa. 

Talojen vesiputkistojen tarkastukset käynnissä!

Uponor-kotiyksikkömme ammattilaiset tarkastavat parhaillaan omakotitalojen, rivitalojen ja pienkerrostalojen putkistojen tilannetta Tampereella ja ympäristökunnissa. Tarkastuksessa arvioimme käyttövesiputkiston ja lämpöverkko/patteriverkoston toimivuutta sekä uudistustarvetta. Tarkastus on maksuton.

Lue lisää ja varaa tarkastus

Omakotitalon käyttövesiputkiremontti kestää 3 – 5 päivää

Olemme koko Pirkanmaan alueella toimiva LVI-yritys, jonka asentajat asuvat eri puolilla Pirkanmaata. Toimitilamme sijaitsevat  Ylöjärvellä.

Teemme omakotitalojen ja rivitalojen lisäksi putkiremontteja myös kerrostaloihin ja muihin kiinteistöihin. Meillä on eri LVI-asentajat omakotitalojen ja rivitalojen sekä toisaalta kerrostalojen ja suurten kiinteistön käyttövesiremonteille. Se takaa, että osaamme eri rakenteiden yllättävätkin yksityiskohdat.

Käyttövesiremontin aikana veden saanti katkeaa useimmissa tapauksissa vain yhdeksi päiväksi (omakotitalo).

Kartoitus on paikallaan, jos talonne putket ovat noin 25 vuotta vanhat, ne kulkevat talonne rakenteiden sisällä tai huomaatte vuotoja, veden värjääntymistä tai heittelyä vedenpaineessa.

Putkiston kunto kannattaa tarkistaa myös aina ennen talon myyntiä vastuukysymysten takia.

Varaa kartoitus tai pyydä tarjous

Lue lisää:

Käyttövesiputkiremontin hinta ja lisätietoa

Patteriremontti on hyvä tehdä talvella

Patteriremonttinne voidaan tehdä säällä kuin säällä. Toisin kuin monesti oletetaan, lämpöverkkoremontin tekeminen on talvella  teknisesti helpompaa kuin kesällä.

Tuomme remontin ajaksi asuntoon liikuteltavat sähkökäyttöiset patterit, jotka pitävät asunnon varmasti lämpimänä. Patteriremontti on sinulle vaivaton ja valmis keskimäärin yhdessä viikossa.

Jos talonne putkistot ovat yli 40 vuotta vanhoja, lämmitysteho on laskenut tai patterit kolisevat, patteriremontin tarvekartoitukselle on järkevät perusteet.

Lämpöverkkoremontti tuo jatkossa säästöä, sillä uudet patterit ovat tekniikaltaan paljon tehokkaampia kuin kymmeniä vuosia vanhat patterit.

 

Varaa kartoitus tai pyydä tarjous

Lue lisää:

Patteriremontin hinta ja lisätietoa

 

Sukitus vai perinteinen viemäriremontti?

Sukitus ei vaadi rakenteiden purkamista. Perinteinen viemäriremontti edellyttää pintojen purkua, mutta uusi putkisto kestää todennäköisesti sukitettua pidempään.

Maksuton kartoituksemme selvittää sinulle, kumpi on teille järkevämpi viemäriremontti.

Viemäriremontin tarpeen ajankohtaisuudesta kertoo myös talon ikä, sillä 1990-luvulle saakka yleisimmin käytetyt valurautaiset tai betoniset viemäriputket säilyvät toimintakuntoisina 40–50 vuotta.

1990-luvulla siirryttiin pääosin muoviviemäreihin, jotka tulevat käyttöikänsä päähän noin 50 vuoden kuluttua käyttöönotosta.

Käytämme perinteisessä viemäriremontissa Uponorin mineraalivahvistettuja polypropeeniputkia. Putkistoon  liitetään tyylikkäät lattiakaivot ja lattiakaivojen kannet.

Lue lisää:

Viemäriremontin hinta ja lisätietoa

Turvallinen putkiremonttipalvelumme 

Laskutamme työn vasta lopputarkastuksen eli hyväksyntäsi jälkeen. Hintamme ovat järkevät ja samat kaikille asiakkaille. Saat takuun lopputuloksesta. 

Saat yhden yhteyshenkilön, joka on apunasi koko remontin ajan – sopimuksesta alkaen, yhteiseen lopputarkastukseen saakka. Keskitymme siihen, että remonttisi on siisti ja häiriö asumisellenne on minimaalinen.  

Hyödynnä nyt maksutonta kartoitustamme . Saat tärkeää tietoa putkistonne kunnosta. Kyseessä on LVI-ammattilaisen asiallinen kartoitus, joka ei sido sinua mihinkään.

Varaa kartoitus tai pyydä tarjous

Lisätietoa:

Q&A

Asiakastarina

Siisti putkiremontti ei haittaa asumista (käyttövesi- ja patteriremontit sekä sukitus)

Kaikki remonttitiimimme ovat harjoitelleet ja toteuttaneet vähintään kymmeniä kertoja prosessin, jossa asiakkaan asumisviihtyvyys on tärkein.

Riisumme ulkokengät eteisessä ja puemme sisäkengät jalkaan. Suojaamme herkästi pölyttyvät pinnat.

Viemme lähtiessämme kaikki remontista aiheutuneet roskat kierrätykseen tai sekajätteen joukkoon – materiaalista riippuen.

Patteriremontti ja käyttövesieromontti tehdään pinta-asennuksina, jolloin talonne rakenteita ei rikota. Se on myös turvallinen ratkaisu, sillä tulevaisuudessa mahdolliset vuodot näkyvät heti, eivätkä ne ehdi vahingoittaa talon rakenteita,

Viemäriremonteista sukitus on siisti prosessi, mutta perinteinen viemäriremontti rakenteiden avaamisineen aiheuttaa luonnollisesti häiriötä asumiseen. Teemme kuitenkin myös perinteiset viemäriremontit aina mahdollisimman siististi, yksityiskohdat huomioiden ja asumisviihtyvyydestänne huolehtien.