Lämpöpumput Tampereen seudulla asennettuna Tampereen seudun paras lämpöpumppuasiantuntija

LVI Kurikan lämpöpumpputiimillä on yli 20 vuoden kokemus kaikista lämpöpumpuista (ilmalämpö-, ilmavesi-, maalämpö). Osaamme eri merkit ja mallit, ja tunnemme niiden käyttäytymisen erilaisissa taloissa ja kiinteistöissä. Varmista avullamme, että teet oikean pumppuvalinnan omaan erityistarpeeseenne ja saat takuuvarmasti ammattitaitoisen asennuksen.

Voit olla kanssamme turvallisin mielin myös jatkoa ajatellen. Apunasi on aina tarvittaessa oma lämpöpumppuhuoltomme Ylöjärvellä. Huollamme kaikkia pumppumerkkejä. Pyydä meiltä pumpputarjous, joka sisältää kaikki työosat (ei piilokuluja) – tai maksuton arviokäynti

Pyydä tarjous tai maksuton kartoitus

Nyt myös aurinkosähköjärjestelmät!

Tarjoamme vahvaa ammattitaitoa ja koko toteutuksen oman henkilöstömme työnä. Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä ja sähköyksiköstämme!

Lämpöpumppujen osaamisellamme pitkä historia

Pumppuosaamisemme perustuu vuonna 2021 tiimiimme liittyneeseen Pirkanmaan automaatiokeskus Melo Oy:n asiantuntijatiimiin, joilla on yli 20 vuoden kokemus lämpöpumpuista. Kaikki Melon osaajat työskentelevät nyt pumpputiimissämme. Emme ole sitoutuneet yhteen valmistajaan, vaan tarjoamme asiakkaallemme parhaan ratkaisun merkistä riippumatta.

Lisäksi osaamme myös lämpö/patteriverkot, mikä on ehdoton edellytys, jotta vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä toimii lämpöpumpun avulla oikein ja tehokkaasti.

Ilmalämpöpumput

Tuotteet, asennuspalvelu ja tietoa ilmalämpöpumpuista.

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumput

Tuotteet, asennuspalvelu ja tietoa ilma-vesilämpöpumpuista.

Lue lisää

Öljylämmityksen vaihto

Olemme Tukesin hyväksymä toiminnanharjoittaja.

Lue lisää