Pirkanmaan suurin paikallinen LVI-palvelutalo syntyy, kun LVI Kurikka Oy ja Melo Oy yhdistyvät

Sekä vuonna 2011 perustettu LVI Kurikka Oy että vuonna 1993 perustettu Melo Oy palvelevat jatkossa asiakkaitaan kuten tähänkin saakka.

– Yhdistymisemme on luonnollinen jatkumo vuosien tiiviille yhteistyölle. Molempien yritysten erikoisalat tukevat toisiaan. Melon erikoisosaaminen kiiinteistöautomaatiossa ja jäähdytyksessä on ollut meidän palveluistamme puuttuva lenkki. Nyt voimme palvella asiakkaita aiempaa kokonaisvaltaisemmin, sanoo LVI Kurikka Oy:n toimitusjohtaja Jonne Kurikka.

Molempien yritysten päätoimipisteet sijaitsevat Ylöjärvellä.

Lisää työntekijöitä tarvitaan
– työssä viihtyvyyteen panostetaan

Yritysten työntekijämäärä on kasvanut useilla ammattilaisilla tämän vuoden aikana. Työntekijöitä on tällä hetkellä yhteensä 50.

Kaikki työntekijät jatkavat vanhoissa tehtävissään. Melo Oy:n toimitusjohtajana toiminut Pasi Elo siirtyy LVI Kurikan aluejohtajaksi ja liittyy myös yhtiön osakkaaksi.

Lisävoimia tarvitaan jatkossa. Parhaillaan haussa on yksi LVI-asentaja ja yksi kylmälaiteasentaja.

– Myös valtakunnalliset LVI-talot kilpailevat kanssamme alamme osaajista. Me olemme panostaneet viime vuosina entistä enemmän työntekijöiden viihtyvyyteen. Monelle työntekijälle tärkeää on mahdollisuus kehittää osaamistaan, ja sitä esimerkiksi lämpöpumppujen ja kiinteistöautomaation nopea teknologiakehitys tarjoavat.

Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy perustettiin vuonna 1993 Pasi Elon isän Mauri Elon toimesta. LVI Kurikka Oy:n perusti nykyinen toimitusjohtaja Jonne Kurikka, joka aloitti vuonna 2011 yrityksen rakentamisen mies ja Hiace -yhdistelmän voimin.

LVI Kurikka Oy:n ydinpalveluja ovat kiinteistöjen käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemäriremontit sekä LVI-huoltopalvelut. Melo Oy:n päätarjontaa ovat maalämpö-, ilmavesilämpö- ja ilmalämpöpumput, kiinteistöautomaatio, aurinkopaneeliratkaisut sekä jäähdytys- ja kylmälaitteet.

Kuva:
Yläkuvassa vasemmalla LVI Kurikka Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jonne Kurikka, oikealla Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy:tä pitkään johtanut, nyt LVI Kurikan aluejohtajaksi siirtynyt Pasi Elo.