Mitsubishi Electric MFZ-KJ Lattiamalli

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KJ sopii mitä vaativimpiin tiloihin.

MFZ-KJ Lattiamalli

Lattiamallin ilmalämpöpumppu -edut

Mitsubishi Electric KJ- lattiamallin ilmalämpöpumppu asennetaan seinälle alas lähelle lattiapintaa kuten perinteiset lämmityspatterit. Ne sopivat tiloihin joihin seinä- tai kattomallin ilmalämpöpumppujen asentaminen on vaikeaa. KJ-mallin ilmalämpöpumpun puhdistus on helppo ja turvallinen tehdä, koska ei tarvitse nousta tuolille tai tikkaille puhdistusta varten.

Tyylikäs kompaktinkokoinen sisäyksikkö

Tyylikäs KJ-lattiamallin lämpöpumppu on huomaamaton. Lattiamallin sisäyksikkö sopii hyvin mm. tiloihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vähän vapaata seinätilaa.

Mitsubishi Electric MFZ-KJ35VE painaa 13,5 kg ja sen mitat ovat l x k x s 750 x 600 x 215 mm.

Luokkansa hiljaisin

Hiljaisuudella on merkitystä. Sisäyksikön äänenpaineen taso alkaa 19 dB(A):sta, jota korva tuskin enää kuulee.

Viikkoajastin

Viikkoajastin on energiaystävällinen toiminto, jonka avulla säästät lisää lämmityskustannuksissasi. Voit säätää huonelämpötilan alhaisemmaiksi niille vuorokauden tunneille, kun kotona ei oleskella. Voit säätää ilmalämpöpumpun toiminnan koko viikon ajaksi.

Ylläpitolämpötila

KJ-sarjan ilmalämpöpumpun lämpötilan voit säätää 10 °C asteen ylläpitolämpötilalle. Kätevää esim. kesäasunnossa, jossa petivaatteet pysyy kuivina +10°C lämpötilassa. Taattu toiminta-alue aina -25°C ulkolämpötilaan asti.

Takkatulitoiminto

Mitsubishi Electric KJ lattiamallin ilmalämpöpumppu ei ainoastaan puhalla lämmintä ilmaa talvella ja viileää ilmaa kesällä, vaan mahdollistaa myös jo olemassa oleman ilman levittämistä asuintiloissa takkatulitoiminnon avulla. Tämän toiminnon avulla saat levitettyä lämmintä ympäri asuntoa esimerkiksi takasta.

Ilmalämpöpumppujen pääsivu (oikean pumpun valinta, asiantuntijamme, huolto ja lisätiedot)

Pyydä tarjous