Mitsubishi Electric MXZ Multi-Split

MXZ Multi-Split

Mitsubishi Electric MXZ multisplit-ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta viiteen sisäyksikköä. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään monikerroksisissa asuinrakennuksissa, toimistotiloissa ja kohteissa joihin ei jostain syystä voida asentaa useampia ulkoyksiköitä.

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä – yhdistele vapaasti!

Multisplit-malleja löytyy neljässä eri kokoluokassa. Ulkoyksikön mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä jaa ulkoyksiköitä on aina vain yksi kappale! Laitteistot soveltuvat toimistojen tai kotien viilentimiksi ja lämpöpumpuiksi. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja tai kattokasetteja.

Laitteisto, jossa on yksi ulkoyksikkö on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa taritaan useita ulkoyksiköitä.

Multisplit vaihtoehdot – AP ilmalämpöpumppu

Mallistomme uusin ilmalämpöpumppu, MSZ-AP ei petä käyttäjäänsä. Kompaktin kokoinen, tilaan sulautuva ja käyttäjäystävällinen lämpöpumppu on oiva valinta laatutietoiselle kuluttajalle.

Multisplit vaihtoehdot – LN ilmalämpöpumppu

Uuden ajan MSZ-LN ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta Sinulle, joka haluat vain parasta. Valittavissa on neljä eri värivaihtoehtoa: Rubiininpunainen, Onyxinmusta, Helmenvalkoinen ja Lumenvalkoinen. Tyylikästä Japananilaista muotoilua, jossa mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Multisplit vaihtoehdot – SLZ-M kattokasetti ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric M-mallin ilmalämpöpumppu asennetaan kattoon ja jakaa puhallusilman tasaisesti neljään eri suuntaan. Laite on käyttäjälle lähes huomaamaton, ja sopii erityisen hyvin suuriin avariin tiloihin koteihin, toimistoihin ja myymäliin.

Hyperheating kaksois-split

Ainutlaatuinen uutuus, Mitsubishi Electric Hyperheating kaksois-split, jonka teho ei hyydy kovillakaan pakkasilla. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä ja yhdellä ulkoyksiköllä. Uuden supertehokkaan MXZ-2E53VAHZ ulkoyksikön teho on 6,4 kW -15 °C ulkolämpötilassa. Uusi ulkoyksikkö on siis näissä pakkaslukemissa lähes kaksi kertaa aiempia malleja tehokkaampi. Taattu toiminta lämpötila on -25°C. Tehosta huolimatta erittäin hiljainen ulkoyksikkö, vain 45-55 dB(A).

Alla olevan kaavion tietojen perusteella huomaa, että sijoittamalla Mitsubishi Electric MXZ-2E53VAHZ kaksois-split malliin (yksi ulkoyksikkö ja kaksi sisäyksikköä) ei tarvitse pelätä tehojen hiipumista. Laitteen lämmitysteho on erinomainen.

Laitteiden ominaisuudet Multisplit – järjestelmässä

Kaikki laitteiden ominaisuudet eivät välttämättä toimi Multisplit järjestelmässä, kuten ne toimivat tyypillisessä yhden ulkoyksikön ja yhden sisäyksikön järjestelmässä. Kysy lisää tietoa ominaisuuksien toimivuudesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Ilmalämpöpumppujen pääsivu (oikean pumpun valinta, asiantuntijamme ja lisätiedot)

Pyydä tarjous