Näin sujui rivitalon käyttövesiputkiremontti Pirkkalassa

Pirkkalassa sijaitsevan rivitaloyhtiö As. Oy Vahveronrivin käyttövesiputkiremontti valmistui alle kahdessa kuukaudessa heinä-elokuussa 2023. Seuraavassa kysymyksiin vastaa hallituksen puheenjohtaja Raimo Jaatinen.

Sivun lopusta löydät työnjohtajana toimineen Miska Ojan huomiot työstä ja pienten taloyhtiöiden putkiremonteista.

As. Oy Vahveronrivin remontin tietoja:

  • Viiden asunnon rivitaloyhtiö
  • Käyttövesiputkiremontti sekä asuntojen vesikalusteiden uusiminen
  • LVI-suunnittelu, LVI-asennustyöt, sähkötyöt ja rakennustyöt (kirvesmies)

As. Oy Vahveronrivin putkiremontin yhteyshenkilönä toimi Erkka Heikkilä (vas.). Hallituksen puheenjohtaja Raimo Jaatinen vastasi uudistuksesta taloyhtiön osalta.

As. Oy Vahveronrivi halusi tarjota remonttitiimille ruoat onnistuneen urakan kunniaksi. Remonttitiimi vasemmalta alkaen: LVI-asentaja Joel Salonen, työnjohtaja Miska Oja, kirvesmies Tuomas Kantola ja LVI-asentaja Riku Jokihaara. Asiakkaan edustajat oikealta takaa alkaen: isännöitsijä Mauno Hakala, Mikko Vaarala, hallituksen puheenjohtaja Raimo Jaatinen ja edessä oikealla valvoja Juha Brunnila.

Pienen taloyhtiön putkiremontti mielikuvia helpompi

As. Oy Vahveronrivin putkiremontista vastanneen työnjohtaja Miska Ojan mukaan urakka tehtiin LVI Kurikan tutulla konseptilla.

– Putket vedettiin pintavetona, mutta ne eivät juuri näy asunnoissa – lukuun ottamatta suihkuille, hanoille ja wc-istuimille meneviä putkia. Muualla putket vedettiin kevyiden alakattojen päällä ja osin koteloituna siististi.

Miska Oja antaa kiitokset taloyhtiön asukkaille ystävällisyydestä remonttitiimiä kohtaan.

”Urakan toteutus ei vaadi eri toimijoita”

Miska Ojan mukaan moni taloyhtiö yllättyy siitä, kuinka helposti putkiremontti sujuu.

– Useimmille asiakkaille on ollut positiivinen yllätys, että kokonaisuuteen ei ole tarvittu eri toimijoita eri vaiheisiin, vaan meiltä on löytynyt omasta tiimistä koko remontin suunnitteluosaaminen sekä putkityöt, rakennustyöt ja sähkötyöt.

– Olemme tehneet pienten taloyhtiöiden putkiremontteja niin paljon, että tiedämme jo ulkomuistista, mitä kaikkea eri vaiheissa pitää huomioida ja tehdä – ja missä järjestyksessä.

– Pienten taloyhtiöiden putkiremontit ovat tiimillemme mielekkäitä töitä, sillä ne eroavat toisistaan aina jonkin verran. Pelkän tekemisen ohella  tarvitaan ratkaisutaitoa, ja voimme käyttää eri tarpeissa osaamistamme laajasti.

Kysy putkiremontista suoraan asiantuntijoilta!

Vili Matikka

Vili Matikka

Myynti, putkiremontit: tarjouspyynnöt omakotitalot ja taloyhtiöt.

040 559 6568

vili.matikka@lvikurikka.fi

Erkka Heikkilä

Erkka Heikkilä

Myynti, putkiremontit ja ilma-vesilämpöpumput: tarjouspyynnöt omakotitalot.

044 761 5148

erkka.heikkila@lvikurikka.fi