Pyydä tarjous

Sponsorointi

Katse kohti Pariisia (2024)

Nyrkkeilijä Pihla Kaivo-oja, 18, on paitsi nelikertainen junioreiden SM-kultamitalisti, myös viime vuoden naisten sarjan Suomen mestari sarjassa 51 kiloa ja Suomen Nyrkkeilyliiton vuoden juniorityttö 2020.

Saavutukset eivät kerro kaikkea. Tämän haastattelun aikaan on kulunut kuukausi Nuorten MM-nyrkkeilyistä, jotka oteltiin Puolan Kielcessä 13–23.4.2021.

– Tulokseni oli yksi otteluvoitto. Toisessa matsissa kohtasin venäläisvastustajan, ja jos olisin pystynyt ottamaan muutaman pisteen lisää, olisin ollut mitaleilla, Pihla kertoo yhä hieman harmissaan.

Voitontahtoa siis on. Sille on käyttöä seuraavan kerran 15.6.2021 alle 22-vuotiaiden EM-nyrkkeilyissä Italiassa.

– Tavoitteeni on menestyä, Pihla sanoo mainitsematta olevansa EM-kisojen nuorimpia osallistujia aivan kuin oli viime vuoden aikuisten SM-nyrkkeilyissä.

Myös pidemmän ajan tavoitteet ovat kirkkaat: menestys aikuisten arvokisoissa, joista tärkeimmät ovat  Pariisin olympialaiset vuonna 2024.

Jotta menestys kansainvälisissä aikuisten arvokisoissa on mahdollinen, urheilun on oltava ammatti. Se ei ole Pihlalle ole aivan vielä mahdollista, mutta jokainen kumppani on yksi askel kohti unelman toteutumista. LVI Kurikka on ylpeydellä mukana Pihlan matkassa.

Pihlan tie nyrkkeilijäksi on kertomisen arvoinen. Hän harrasti nuorempana vuosia joukkuevoimistelua, mutta päätti kokeilla loukkaantumisen jälkeen nyrkkeilyä isänsä kannustamana. Pihlan isoisä oli aikanaan nyrkkeilijä.

Pihla itse on juuri saamassa liikunnanohjauksen perustutkinnon valmiiksi Varalan urheiluopistossa, joten nyrkkeilyuran jälkeinen ammattikin on pohjustettu.

Kuva (ylhäällä):

Pihla vasemmalla puolella nyrkkeilyasentoa tapailee toimitusjohtaja Jonne Kurikka, oikealla puolella myyntipäällikkö Vili Matikka.

Lue myös:

Painonnostaja Jutta Selinin kanssa kohti olympialaisia.

LVI Kurikka Oy ja sponsorointi

Kannustamme suomalaisia urheilijoita, mutta emme juuri tällä hetkellä etsi uusia sponsoroinnin kohteita.